2777
2789
عنوان

شما باشین طلا هاتون می‌دین شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 50 پست
آفرین ببین بخشی از درآمد اون ماشین جدای از زندگی مشترکتون حق تو و مال توئه طلایی که میخری رو هم با ک ...

آره عزیزم زندگی همیشه یجوری نیست آدما عوض میشن میفهمم چی میگی

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمه سنگینه پس😄بازم درآمدش خوبه ان شاءالله خدا برکت بده بهتون سنگین ترشو بخرین😄🩷

مرسی عزیزم تا همینو بخریم هنوز پیر میشیم با این تغییر قیمت ها

خرج زندگی وظیفه مَرده تو چرا طلات رو بفروشی تا خرجتو بده؟؟؟طلاهم میخره یه هدیه ست شاید نخره !!!اگه ...

عزیزم خرج زندگی وظیفه مرذه خوبم خرج می‌کنه اما من قانع به این زندگی نیستم نمیتونم این زندگی رو 🫤 الانم خونه ماشین داریم ولی خیلی معمولی هست دلم پیشرفت میخاد بدون کار دوم و پشتوانه که نمیشه

دیگ بستگی به کارش داره نمی‌دونم ولی خوبه

اسی اگه راه آهن شمال جنوب راه بیفته کار ماشین سنگینا کم میشه  راه آهن تا اسفند ماه تموم میشه همه زمینهاشو از شالی کارها خریدن از پدرم و همسایه هامون

برادرمم ماشین سنگین ترانزیت  داره اون میگفت 

عزیزم خرج زندگی وظیفه مرذه خوبم خرج می‌کنه اما من قانع به این زندگی نیستم نمیتونم این زندگی رو 🫤 ال ...

شوهرت رو راضی کن کامل ب اسمت کنه بیشتر به نفعته

بازم خودت میدونی ب من چ اصلا

شوخی می‌کنی ماشین سنگین دانگی هست مثل ملک هست 👀

بر اساس مقررات پلیس راهور، کارت خودرو و پلاک ماشین تنها می‌تواند به نام یک نفر صادر شود و حتی اگر سند خودرو  صورت مشاعی  یا چند  باشد، پلاک  یکی از مالکان ثبت می‌شود. در این حالت  سایر مالکان در توضیحات برگ سبز خودرو درج می‌شود و عملا چیزی  «برگ سبز خودرو » به نام دو نفر وجود ندارد

حالا هی بیا بگو برا اینا برو تو گوگل بزن

مهم سند ماشینه که به اسم دوطرف میشه وگرنه کارت سبزو ...که فرمودی باید به اسم راننده اصلی صادر بشه نیازی به گوگل ندارم داداشم همینجاست 😂راننده ترانزیته