2777
2789
عنوان

بنظرتون بدون اینکه بابام بدونه برم بلوند کنم بد میشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست
اگه سرکار میری که اجازه ات دست خودته ولی اگه با پول بابات میخوای بکنی بهتره وایسی بری سرکار

با پولای خودم ینی میتونم اینو آبجیمم گف واقا متاسفم که برا پولش مخالفت میکنن بعد بهانه های چرت درمیارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سرکار میری که اجازه ات دست خودته ولی اگه با پول بابات میخوای بکنی بهتره وایسی بری سرکار

تو هم مثل من فکر میکنی 😂 منم میگم هر کی پولشو میده رئیسه 🤣🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بلوند آدمو زنونه میکنه سن رو میبره بالا مگه اینکه حالت امبره دخترونه فقط پایین موهات بزاری. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

اگر با پول خودته که تصمیم با توئه

اگر پول تو حیبی از بابات میگیری بهشون بگو 

من باشم احازه نمیدم دخترم خودشو زشت کنه و به سلامت موهاش اسیب بزنه 

ضمنا بلوند ده سالی میاره رو سنت 

سر یه هفته پشیمون میشی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
با پولای خودم ینی میتونم اینو آبجیمم گف واقا متاسفم که برا پولش مخالفت میکنن بعد بهانه های چرت درمیا ...

به خاطر پولش نیست..... ولی وقتی پول هم از اونا باشه دیگه خیلی پررویی میخواد 😂 مخالفت شون بیشتر به خاطر نگاه ها و ظاهرت هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊