2777
2789
عنوان

اینقدر که شما از شوهر هاتون ناله کردین من ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 31 پست

هیچکس نمیاد ایتجا از خوشیاش بگه، همه وقتی مشکل دارن میان درددل ، پس خیلی از ظاهر قضاوت نکن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂اصن جز اینا اشناهام بد میگین یکی نیس خوب بگه ولی ب حرف بقیه نیس همه ک مث هم نیست اونایی ک از شوهر نمی نالن یعنی شوهرشون خوبه خودت باید بسنجی خوب بود قبول کنی

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

اسی نصف تاپیکای اینجا فیکه و واسه سرگرمی باور نکن ادم درست پیدا کردی قطعا ازدواج کن من که راضیم 😍

فکر نکنم الان من خودم فقط دردای واقعیمو گفتم چون کسیو ندارم محرمم باشه مگه اینکه بعضیا دروغ بگن

فکر نکنم الان من خودم فقط دردای واقعیمو گفتم چون کسیو ندارم محرمم باشه مگه اینکه بعضیا دروغ بگن

غصه هات به دلم دوست عزیزم 🫂.

ولی خیلی از تاپیکا فقط اراجیفه و دروغ 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
ممنون مثل کدوما؟؟

عمدشون 

به اسم کاربریا زیاد توجه نمیکنم ولی اکثر تاپیکا مشخص میشه یا دروغه یا سو تفاهم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴