2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراقب پسر خودتون باشید اگه مادر دوست فرزند تان هم اطلاع نداره،،، بهش اطلاع بدید

مراقبم پسرم خداروشکر عاقله و خیلی ناراحته از کار اینا 

دیشب هم بهشون میگفت الان اینو میکشین فردا سیگار واقعی پس فردا هم مواد مخدر میارین میکشین 

بهش تعارف کرده بودن گرفته بود پرت کرده بود زمین 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

دیگه دوره زمانه بچه بفرستی تو کوچه نیست مردم دو قرون هم در میارن خرج رفاه و کلاس و تفریح سالم برای بچشون میکنن 

مراقب بچه خودت باش وقتی بچه خودت حرفت گوش نمی‌ده توقع داری بچه مردم که مصرف کننده هست گوش بده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اگر بگه به شما چه مربوط چی؟

شما پسر خودتو کنترل کن. ببرش کلاس های ورزش و بیرون تا تو کوچه نره

وای چقدر سخته بچه تربیت کردن اونم وقتی خیلی ها بچه هاشونو رها میکنن خودش بار بیاد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خودتو بدنام نکن فقط مراقب بچه خودت باش باهاش حرف بزن و بهش اگاهی بدهتو مسئول بچه بقیه نیستی

خودمم همینه نظرم،از بچگی دائم بهشون گوشزد کردم و اگاهشون کردم خیالم راحته بابت بچه های خودم 

ولی از طرفی دلم میسوزه میگم مادرش بدونه حداقل جلوشو بگیره 

مراقبم پسرم خداروشکر عاقله و خیلی ناراحته از کار اینا دیشب هم بهشون میگفت الان اینو میکشین فردا سیگا ...

خداروشکر ولی بازم عزیزم بچه ی ۱۰ سالش بیشتر نیست ممکن خطا کنه خیلی باید مراقب بود

عزیزم با پسرتون درباره عواقبش صحبت کن

مشکلم پسرای خودم نیستن 

من از سه چهار سالگی شروع کردم آموزش دادم به بچه هام و کامل مطمئنم ازشون  

ولی دلم برا بچه هایی میسوزه که گول می‌خورن و استفاده میکنن 

میگم شاید اگه مادره بفهمه یه کاری کنه

منم بودم میگفتم ولی یکسری آدم ها باور نمیکنن یا حتی ممکنه به من بگن که به بچه ما تهمت میزنی ... من از این نظر برای گفتن دو دل میشم 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

والا من بودم از اون محله میرفتم اینده بچه درخطره

محلمون مشکلی نداره کلی آدم درست هم داریم 

تازه خونه ساختیم و نمیشه که بریم بالاخره تو هر جایی همچین چیزایی ممکنه باشه