قیمت نون و پنیر رو حساب کن.فقط نون و پنیر تو ماه میشه 12تومن
غذاشوسلف میده
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
نمیدونم والا سنگگ دونه ای ۲۰ تا ۵۰ تومن نسبت ب منطقه ی قالب پنیر ۱۰۰ تومن کره ۵۰ تومن از کرایه خوابگاه رفت امد و میوه تنقلاتم ک هیچی واقعا نمیشه واقعا
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
بعضی ها مادر پیر دارند و دنبال کسی هستند که پیش اش باشه . اگر کسی را پیدا کنی که حاضر باشه شما را قبول کنه که شب از مادرش نگهداری کنید و شیفت روز را کسی دیگه این طوری هم شما به درس و دانشگاه می رسی و اون یکی بنده خدا به خانواده اش .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
دانشجو باشه.میشه.اما خرجدانشگاه و کرایه رفت و امد چی
گفت بدون کرایه ورشتشونگفت ببینیم جزرشته هاپرخرجه یابدون خرج خیلی رشته هاخرج زیادی ندارن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖