2777
2789

فقط و فقط به شخصیت خود مرد ربط داره 

ولی قطعا رفتار اشتباه زن مرد درست رو هم به سمت خیانت میکشونه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جوری میگن ذات انگار خدا یه سری رو حواسش نبوده تو فطرتشون خیانت گذاشته پس چه خدای بدی!!!فرق گذاشته ...

باز خوبه خدا خودش تو قرآن گفته هرکس را بخواهم هدایت می‌کنم و هرکس را بخواهم گمراه می‌کنم بعد تو حرف خود خدا رو هم رد میکنی 🤣

مردی که خانواده خیانتکار باشن میرن به همون سمت مطمئن باش

نه لزوما  من دیدم پدر زن دوم داشت

پسرها واقعا خانواده دوست هستن کم سن نیستن بگی رو نشده  اتفاقا  همه داماد عروس دارن

مورد هم دیدم پدرش برادرهاش همه عاقل  این یه مورد عوضیه

باز خوبه خدا خودش تو قرآن گفته هرکس را بخواهم هدایت می‌کنم و هرکس را بخواهم گمراه می‌کنم بعد تو حرف ...

خود خدا گفته ما همه را پاک آفریدیم 

کسی رو زشت و چرک نیافریده 

این حرف شما ربطی به حرف من نداشت ،اینجا خدا میگه هر کسی که بخاد و خدا هم بخاد هدایت میشه

هدایت میشه ،من در مورد ذات و و آفریده شدن صحبت کردم و الا همه ما گناه داریم که و زیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خود خدا گفته ما همه را پاک آفریدیم کسی رو زشت و چرک نیافریده این حرف شما ربطی به حرف من نداشت ،اینجا ...

ذات یعنی ژن، دی ان ای، اطلاعات اجدادی سلولی که به هر انسانی ارث میرسه. هوسبازی، تنوع طلبی، هوش، و... در ژن افراد موجوده. اینو بهش میگن ذات. چه اصراری داری بگی غلطه؟!! 

ذات یعنی ژن، دی ان ای، اطلاعات اجدادی سلولی که به هر انسانی ارث میرسه. هوسبازی، تنوع طلبی، هوش، و... ...

چون خدا عادله

و گفته ب خودش پاک آفریده همه رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.