2777
2789
عنوان

حال و هوای قبل از IVF

394 بازدید | 29 پست

من دوساله دارم تلاش میکنم ، یه بار هم آی یو آی ناموفق داشتم ، از امروز شروع کردم به خوردن LD برای شروع سیکل آی وی اف ، خواستم با دوستایی که اوناهم شرایط مشابه من دارن بگن چه حالی دارن و باهم کمک کنیم که انرژیمون و امیدمون مضاعف بشه . من خودم خیلی امیدوارم یه وقتایی استرس میگیرم ولی بعدش به نی نی فکر میکنم و خودم مامانش تصور می کنم حالم خوب میشه   شما چطور ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متغیره عزیزم به دارو ها‌ بیمارستان...مثلا اگه بارداری اول باشه و نازایی تایید بشه توی مراکز دولتی بدون دارو سیصد چهارصد تومن میشه همون توی بیمارستان خصوصی پنج ملیون بدون دارو...من با داروها و سونو ها توی بیمارستان آبان شد هشت ملیون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم امیدت به خدا باشه راستی IVF درد داره؟

نه عزیزم...موقع تخمک کشی که یه بیهوشی بیست دقیقه اییه...انتقال هم مثل تست پاپ اسمیره...کلا قابل تحمله

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم امیدت به خدا باشه راستی IVF درد داره؟

نمی دونم عزیزم تازه شروع کردم به قرص خوردن ولی من کلا طاقتم به درد زیاده    حالا یه دردایی داره حتما دیگه ولی حتما قابل تحمله

اینجا☝️☝️☝️  بچه های ای وی افی جمعن...هر سوالی دارید میتونید بپرسید همه خیلی مهربونن و با معجزه هایی رو به رو میشید و کلی روحیه میگیرید

عزیزم نا امید نباش خواهر من دفعه سوم ای وی اف حامله شد .دومی هم خودش شد

نا امید نیستم عزیزم ، دارم سعی میکنم امید و تو دلم زیاد کنم ، انقدر تو اینترنت سرچ کردم که نگو ، آخرش به این نتیجه رسیدم دکتر و این حرفا بهونه است همه اش به حال خودمون بستگی داره 

اینجا☝️☝️☝️  بچه های ای وی افی جمعن...هر سوالی دارید میتونید بپرسید همه خیلی مهربونن و با معجزه ...

آره تقریبا همشونو دیدم ، عالی بودن ، کلی حالم خوب میشه میبینمشون    خوبه که به هم امید میدیم ، آخه خیلی ها مثل من تنهایی (فقط شوهرم و خواهرم میدونن) دارن با این مسئله سر می کنن ، حالا خود داستان ناباروری جای خود حرف و حدیثای اینو اون هم داستان خودشو داره   بالاخره تحت فشاریم همه ، این فشارا رو بذاریم کنار هم قدرت تخریبی بمب اتم و داریم ما فکر کنم       

زیاده خیلی خیلیارو شنیدم که تو سیکل ivf بودن طبیعی باردار شدن  انشاالله زودی نی نی بیاد عزیزم ...

عزیز دلم فکر نکنم بشه چون LD رو شروع کردم ، خیر سرش ضد بارداریه