من دوساله دارم تلاش میکنم ، یه بار هم آی یو آی ناموفق داشتم ، از امروز شروع کردم به خوردن LD برای شروع سیکل آی وی اف ، خواستم با دوستایی که اوناهم شرایط مشابه من دارن بگن چه حالی دارن و باهم کمک کنیم که انرژیمون و امیدمون مضاعف بشه . من خودم خیلی امیدوارم یه وقتایی استرس میگیرم ولی بعدش به نی نی فکر میکنم و خودم مامانش تصور می کنم حالم خوب میشه شما چطور ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تو سيكل ivf هستم از ديروز شروع به زدن گونال اف كردم ٤روز ديگه ميرم واسه سونو ببينم دكتر چي ميگه
ميشه توضيح بدي چه جوري بود شروعش؟ به من گفته يه دوره ال دي بخور با آسپرين و يه قرص ويتامين بعد كه پريود شدي بيا. براي تو چه جوري بوده تا اينجا، دفعه اولته تو هم ؟
من این هفته میرم اصفهان که انشالله دارو مصرف کنم برای انجام ای وی اف واولین بارم هست یکم نگرانم لطفا خانمایی که ای وی اف کردن چنتا سوال دارم اگه میشه راهنماییم کنید
من این هفته میرم اصفهان که انشالله دارو مصرف کنم برای انجام ای وی اف واولین بارم ه ...
من هم قرار تو این دوره آی وی اف کنم ، سوالاتو شاید نتونم جواب بدم ولی از خوندن مطالب مربوط به آی وی اف فهمیدم همه چیز ه آرامش خودمون و باور قوی مون بستگی داره ، وگرنه خیلی ها با خیلی دکترهای معروف نتیجه نگرفتن و خیلی ها هم با دکترهای معمولی که کسی اسمشون رو نشنیده هم نتیجه گرفتن ، ایشالا که توهم با آرامش نتیجه ات مثبت میشه