2777
2789
عنوان

حال و هوای قبل از IVF

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 29 پست
زیاده خیلی خیلیارو شنیدم که تو سیکل ivf بودن طبیعی باردار شدن  انشاالله زودی نی نی بیاد عزیزم ...

آره واقعا زیاده پس مجبوره که بشه    آقا اصلا باید بشه ؛ مگه میشه که نشه ؟؟؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که صاحب دوقلو بشی یکی پسر و یکی دختر😍😍😍 دکترت کیه؟

مرسي گلم يه دونه رو ترجيح ميدم ولي دوتا هم بشه غر نميزنم  من ابن سينا ميرم اونجام كه ماشالا دكتر زياده  

منم تو سيكل ivf هستم از ديروز شروع به زدن گونال اف كردم ٤روز ديگه ميرم واسه سونو ببينم دكتر چي ميگه

ميشه توضيح بدي چه جوري بود شروعش؟ به من گفته يه دوره ال دي بخور با آسپرين و يه قرص ويتامين بعد كه پريود شدي بيا. براي تو چه جوري بوده تا اينجا، دفعه اولته تو هم ؟

من با آي وي اف باردار شدم،الان دخترم ٥٠ روزشه اميدوار باش و دعا كن 😘 ايشالا كه باردار ميشي اينسري

واي چه عالي، خدا ببخشه بهت دختر گلت و، تو كه يه دختر قشنگ داري برامون انرژي مثبت بفرست لطفا كه ماها هم مامان بشيم زودي، ميگن انرژي مثبت مامانا خيلي تاثير داره😜😍😘

واي چه عالي، خدا ببخشه بهت دختر گلت و، تو كه يه دختر قشنگ داري برامون انرژي مثبت بفرست لطفا كه ماها ...

ايشالا ايشالا كه اينسري. موفق ميشي فقط با انرژي باش و شروع كن و توكلت به خدا باشه و استرسو از خودت دور كن ...

الكي هم به حرف اين و اون گوش نده ،اگه خدا بخواد ميشه ،من نه استراحتي كردم نه چيزي 

...I faith to myself
ايشالا ايشالا كه اينسري. موفق ميشي فقط با انرژي باش و شروع كن و توكلت به خدا باشه و استرسو از خودت د ...

راست ميگي باهات موافقم، دارم سعي ميكنم رو روحيه ام كار كنم، مرسي كه انرژي مثبت ميدي مامان مهربون😍😘❤️

نه عزیزم...موقع تخمک کشی که یه بیهوشی بیست دقیقه اییه...انتقال هم مثل تست پاپ اسمیره...کلا قابل تحمل ...

ممنون عزیزم 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
من این هفته میرم اصفهان که انشالله دارو مصرف کنم  برای انجام ای وی اف  واولین بارم ه ...

من هم قرار تو این دوره آی وی اف کنم ، سوالاتو شاید نتونم جواب بدم ولی از خوندن مطالب مربوط به آی وی اف فهمیدم همه چیز ه آرامش خودمون و باور قوی مون بستگی داره ، وگرنه خیلی ها با خیلی دکترهای معروف نتیجه نگرفتن و خیلی ها هم با دکترهای معمولی که کسی اسمشون رو نشنیده هم نتیجه گرفتن ، ایشالا که توهم با آرامش نتیجه ات مثبت میشه