2777
2789
عنوان

میشه لطفا شما قضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 34 پست
دقیقا بخدا دلم نمیاد یه سردرد معمولی بگیرن حتی بعد گاهی وقتا خودمو مسخره می‌کنم،میگم ببین آخه بیچاره ...

تو رو هم کتکت و اینا زدن؟

ولی اونا ناراحت نمیشن از کارایی که کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ن در اون حد که دوتا بچه از سرما یخ ببنده ب بند کفششونم نباشع

چرا عزیزم میشه.اگر مادرت مثل مادر من گیج و هپروت باشه.مامان من از بس وابسته به خانواده ی خودش بود و کاراشو اونا پیش می بردن خودش هیچی بلد نبود.واقعا از مغز تعطیل بود

بعضی پدرومادرابی خیالن  زیادفکرنمیکنن این دلیل دوست نداشتن بچه هانیست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تو رو هم کتکت و اینا زدن؟ولی اونا ناراحت نمیشن از کارایی که کردن

من هیچوقت کتک نخوردم شاید تنها خوبیشون همین بوده 

ولی یه کارایی کردن که همیشه سرم پایین بود از خجالت 

بابای معتادی که فقط فکر موادش بود مادر بی محبتی که من حتی دوبار زایمان کردم یبار سقط کردم نیومد پیشم بجاش عمه ی شوهرم دید تنهام اومد باهام بیمارستان 

بدهی هایی که بابام بالا آورد تو شهر و هنوزم چشم غره های طلب کاراش رو میبینم با اینکه چندساله متاهلم،اثاثشو ریختن بیرون و من آب شدم جلوی کل شهر و خانواده ی شوهرم،بی جهیزیه بودم،بی سیسمونی بودم 

یه کتاب میشه اگه بگم 

نه بابا به یه ورشون هم نیست بخدا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰