2777
2789

حالا فهمیدم حکمت خدا بود اون پسر اصلا منو دوسم نداشته 

فقط بخاطر اینکه معلم بودم و حقوق داشتم میخاسته باهام ازدولج کنه 

درطول اشنایی هعی میمرسید چقدر پول داری فک میکردم کنجکاوه 

ولی تا یک دختر بهش پا دااد چنان رفتار زشتی بامن کرد ک نگو خیلی راحت گف برو پی زندگیت 

حالا من یکسال منتظر این سگ بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر.. هیچ کار خدا بی حکمت نیست.. گر ببندد زحکمت دری زه رحمت گشاید در دیگری... منتظر پاداش بهتر باش

۳بار تامرحله خواستکاری رفتیم هعی سوتفاهم پیش میومد بهم میزدمش 

ولی میگم شاید کارخدابوده 

مثلا یک سو تفاهم این بود زنگ. زدم بهش همکار خانونش بجاش ورداشت منم فکردم باکسیه تمومش کردم 

حالا نمیدونم کارخدابوده اینجوربشه یانه

۳بار تامرحله خواستکاری رفتیم هعی سوتفاهم پیش میومد بهم میزدمش ولی میگم شاید کارخدابوده مثلا یک سو تف ...

صدرصد یه چیزی این وسط بوده. برای منم یه تجربه اینطور اتفاق افتاد چند مرحله تا خواستگاری میرفتیم و اون عوضی بهونه میاورد.. بجای اینکه من بگم نه و فعلا صبر کنیم... دست اخرم بهمش زدم خانواده اش منو میخواستن ولی خودش نه.. وبعدش خدا یه همسر خوب نصیبم کرد اونم سپردمش به خدا.. هیچوقتم عاقبت بخیر نشد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
صدرصد یه چیزی این وسط بوده. برای منم یه تجربه اینطور اتفاق افتاد چند مرحله تا خواستگاری میرفتیم و او ...

میدونی سوتفاهم پیش اومد مادرم میگ خدانخاسته وگرنه هرجورشده میشد 

واس شما خیلی خوشحال شدم خدا حفظتون کنه کنارهم