2777
2789
عنوان

خیلی نیاز دارم کمک دخترم مسخره میکنن و بهش میگن زشت کلاس دومه

| مشاهده متن کامل بحث + 4505 بازدید | 179 پست
بگو به جای شکایت برو دخترت رو درست تربیت کن

همون دیکه.حالا انقدر امروز ته دل منو خالی کردن اینجا...ال میکنه زنه بل میکنه فلان میکنه...امشب بابامم فهمید گف بزار هزکار نکرده بکنه...تابره بیاد اثبات کنه..‌بعدم مردم و کادر مدرسه بیکار نیستن دردسر درست کنن براخودشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیلوفر نگین مریم هرجا هستین حلالتون نمیکنم کلاس اول راهنمایی ایتقد تحقیرم میکردین اذیتم میکردین مسخرم میکردین هنوز عقدش تو دلم هست ۲۳سال گذشته ولی من فراموش نمیکنم خدا ازتون نگذره..توروخدا مواظب بچه هاتون باشین

اسی جاری من شیرزنیه بخدا

دخترش کلاس دومه یکی جامدادی و چیزمیزای دخترشو دست میزنه ببین این رفت با خود اون بچه صحبت تهدیدی کرد دارم تصور میکنم اگر جای تو بود اون بچه رو جرواجر میکرد اصلا نه از طریق خانواده نه از طریق معلم و مدیر به نتیجه نمیرسی بدتر هم میشه از یه جای دیگه به دخترت صربه وارد میکنن مستقیم بچه رو گیر بیار همون حرفایی که به دخترت میزنن رو جلو دخترت بهشون بگو مثلا نه تو خیلی خوشکلی دختر من چماش از تو بزرگتر وخوشکلتر هستن و از این حرفا بخدا این بچه ها هیولا هستن بعدش هم بگو یکبار دیگه به بچه من از این حرفا زدی یا نزدیک شدی خودم کتکت میزنم و فلان وبیسار اصلا هم از اون الف بچه خجالت نکش معلوم نیست تو چه خانواده ای بزرگ شدن اه

اسی جاری من شیرزنیه بخدادخترش کلاس دومه یکی جامدادی و چیزمیزای دخترشو دست میزنه ببین این رفت با خود ...

اونسکس تاپیکمو بخون عزیزم..شوهرم رفته مدرسه ش.تازه تهدید کتک ک نکرده تهدیدش این بوده اکر دخترمو دوباره اذیت کنید من میدونم شما.همین.مامانش چه شارلان بازی دزاورده..میرم شکایتو فلان..بماند ک چقدر بعضی تز هین نی نی سایتیا حرف بارم کردن..درک نمیکنن چقدر فشار روی دخترم بوده ک باباش مجبور شده بره همچین یرخوردی بکنه