2777
2789
عنوان

میگه نمیگن کیسه آب پاره شه یهو کلی آب ازت میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی دوم رو نیار تو سن پنجاه شصت سالگی خودت میزنی تو دهن خودت

من غلط بکنم بچه دوم بیارم مگه دیوانم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

قدم نورسیده مبارک 

اگ سزارین شدین ..بشور بخیه هاتو سریع با سشوار خشک کن 

بعد ادامس کوهی رو دود کن روی بخیه هات هم آروم میگیره دردات هم عفونت نمیکنی

اگ طبیعی داشتی هم همین مراحل و فقط تا میتونی دراز کشیده باش اصلا نشین ک روی بخیه ها فشارمیاد

تک بچه ها اندازه ی شش تا بچه انرژی و هزینه مصرف میکنند.

والا منی ک دوتا سقط مکرر داشتم و یه بارداری پرخطر عمرا دیگه سمت بچه برم.

فقط خداخدامیکنم این زودتربزرگ بشه دوباره مستقل شم از کارم زندگیم باشگاهم مسافراتام موندم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
والا منی ک دوتا سقط مکرر داشتم و یه بارداری پرخطر عمرا دیگه سمت بچه برم.فقط خداخدامیکنم این زودتربزر ...

مسئله اینه بچه های تک فرزند تا بزرگسالی به پدر و مادرشون وابسته ن 

مسئله اینه بچه های تک فرزند تا بزرگسالی به پدر و مادرشون وابسته ن

ن خداروشکر بچم اونجوری نیس خیلی سریع با عمه هاش و بابابزرگش و خالش اخت میگیره ۱۰ماهشه 

هنوز ده ماهشه ، بزارین چند ساله بشه متوجه میشین چی میگم

واقعا؟؟؟اخه میگن بچه ازالان نشون میده چجوری.

عب نداره هرچی باشع دیگه بچه نمیارم.

خخخخخ

واقعا؟؟؟اخه میگن بچه ازالان نشون میده چجوری.عب نداره هرچی باشع دیگه بچه نمیارم.خخخخخ

پسر منم راحت بغل همه میرفت اینقدر بغل به بغل میشد اصلا چهار دست و پا نشد ی دفعه تو یکسالگی راه رفت. ولی موقع مهدش ازم جدا نمیشد تا بزرگیشم وابسته بود وقتی مستقل شد که تو سیزده سالگیش خواهرش دنیا اومد تازه اونجا بزرگ شد. تک بچه ها همیشه از تنهایی مینالن. پس چه بهتر تا بچه ن چند تا پشت سر هم باشند که با هم بزرگ بشن.