2777
2789

سلام دوستان.

دخترم قدش ۱۴۰ هست. از ۴ سالگی تحت نظر بود. شش ماه پیش دکتر گفت حالا پریود نمی‌شه که متاسفانه یک ماه پیش پریود شد. نزدیک ۱۱ سالشه

چهار تا فوق تخصص غدد بردم. آزمایش دادیم هورمون رشدش بالاس ولی دکتر فرزانه روحانی گفت میتونید هورمون رشد بزنید. رامین اسدی هم گفت یه کم صبر کنید رشدش خکب نبود بزنید

کسی رو می‌شناسید بعد پریود هورمون رشد زده باشه؟ 

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا سوال منم هست منم این مشکل دارم

پریود شده دخترتون؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلامبیایین تاپیک مامان مهرسا. اونجا همه برا این مشکل بچه ها شون نظر میدن

مرسی. این مورد رو پیدا نکردم که بعد پریود بخوان آمپول بزنن

سلام عزیزم اره من دختر داییم تازه از 15 سالگی امپول رشد زد تا 17 سالگی و اتفاقا بلوغ زودرس هم داشت منتهی سطح هورمون رشدش پایین بود دکتر گفت میتونه بزنه مشکلی نیست 

پیش یه دکتر زنان ببریدش اونم ازمایش ها رو چک کنه بهتره

سلام عزیزم اره من دختر داییم تازه از 15 سالگی امپول رشد زد تا 17 سالگی و اتفاقا بلوغ زودرس هم داشت م ...

ممنونم عزیزم

قدشون خوبه الان؟

اره قدش الان 166 عه راضیه خودش

چقدر عالی

خداحفظشون کنه

سلامت باشین خدا دختر شما رو براتون حفظش کنه و ایشالا که نتایج خوب بگیرین

ممنونم عزیزم