2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی احساس بدی دارم 🥲☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 10666 بازدید | 220 پست
آره دیگه نگو😬شاید لاغر شدی سنت کم دیده میشه منم جاریم ۳۰ سالشه اوایل بالاتر میزد از وقتی لاغر کرده ...

آره لاغر کردم خیلی زیاد 

واقعا لاغرب تاثیر داره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

من قبلا دیدمت

خودتو دوس داشته باش :| الان نچرال داره مد میشه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظراتتون عالی  

آقا هستم ببخشید ی عرضی داشتم از دید چشم پسرها که دوست دارین دیده بشین  ی نصحت اگه فکر میکنین اینجوری دیده میشین کلا اشتباهه چون اون وقت دید پسراها شهوتی و حیوانی نگاه میکنن ی نوع نگاه لذت جنسی هیچ وقت اینجوری نکنین چون اون پسری که تورا به دست میاره و ارتباط برقرار می‌کنه فقط برای اینکه خودشو نصبت به شما سبک کنه و گرگی میشه در لباس میش  چون اولا بیکاری جوانان تا سر حد هست کرایه خونه و چیزهایی که در یک زندگی هست هیچ وقت خودشو اسیر ازدواج زن نمکنه اگه به این نیت آمد جلو  پسرها از دختر سنگین رنگین بیشتر خوششون میاد من قسطم فقط راهنمایی بود و نصیحت انشاالله که همه ما عاقبت بخیر بشن 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

اینکه آدم کمتر سنش بیاد که خوبه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بابا پلنگ چیه 

اگر چهرت خوبه اخه عمل چرا 

چرا الکی به چهرتون دست میزنید بخدا دیدم این عمل ها بعدها چه عوارضی داره

میگی از سنم کمترم قیافم خوشگله همونم خداروشکر بیخیال عمل شو

نظراتتون عالی آقا هستم ببخشید ی عرضی داشتم از دید چشم پسرها که دوست دارین دیده بشین ی نصحت اگه فکر ...

شوهر من برعکسه هر بیشتر عمل زیبایی میکنم و ارایش بیشتر دوستم داره از ساده و نچرال اصن خوشش نمیاد

در خواسته هات تجدید نظر کن عزیزم

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

چقدر تاسف میخورم برای دخترای های ایرانمون که ارزو دارن مثل دخترای خیابونی داف بشن. کل هدفشون دیده شدن توسط یه سری پسرای لاشیه .میدونم که دوست خودتون نیست و امیدوارم خدا شفاتون بده.