2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی احساس بدی دارم 🥲☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 10693 بازدید | 220 پست
من مزاحمتی ایجاد نکردم سرکار خانماینجا هم منعی برا عضویت نداره

دو کلمه از ننه عروس 🦦

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اصن بگیر بخواب بابا صبحا مگه مردا سرکار نمیرن

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیادددددد 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اره عکس چشاته میزاریچشات درشته

باورت میشه هنوز عکسه نیومده از کی من گذاشتم 🥲

اره عکس چشاته میزاریچشات درشته

بیا عشقم اومد 

آمد دیدم خیلی زیباس

مرسی عزیزم ❤️🌱

اینجا اختیارو گذاشتن به عهده عقل و درک خودتون 

با رفتنتون از یه سایت زنونه نشون بدید که هردوتای اینارو دارید 😑

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

فکر‌ کنم باید میکاپت رو یکم سنگین تر انجام بدی 

نه خیلی هااا فقط یکم 

منم مشکل شمارو دارم با این کار یکم بهتر میشه ولی خب کاریش نمیشه کرد 

میتونی لباس هایی ک‌می‌پوشی رو بیشتر دقت کنی 

توی پینترسنت نگاه کن ایده بگیر 

انرژی زنانه هم خیلی مهمه 

اگه می‌بینی که نیاز به عمل داره بینیت و خوشت نمیاد اون رو هم انجام بده ( من خودم انجام دادم خیلی تاثیر داشت) 

ولی باید بگم وقتی که بینیت رو عمل میکنی چه بخوای چه نخوای باید لبت رو ژل بزنی چون میوفته پایین با عمل 

ولی بازم اینم قشنگه