2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست ک از عزیزانش یا افراد درجه یک خانوادش خودکشی کرده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 50 پست
ن اصلأ خوب نیستم من توی دوران بدی از زندگیم به سر می‌برم. نمی‌گم بدترین، ولی شاید جزو پنج تای اول لی ...

متاسفم

معلومه

امضات،تاپیکات،حس همدردیت با عزیزِ من

دارن داد میزنن ک یکی رو میخوای بغلت کنه

ک تو رو از دست ذهنت نجات بده

مطمئنم خیلیا هستن دوست ندارن گرد اخم رو پیشونیت بشینه

باهاشون حرف بزن،سبک میشی،دردت کمتر میشه

انگار درد با حرف زدن تقسیم میشه

نذار بار دردت فقط رو دوش خودت باشه،نابودت میکنه

منم هستمااااا،بلد نیستم راهنمایی کنم،ولی میتونم بشنومت

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

متاسفممعلومهامضات،تاپیکات،حس همدردیت با عزیزِ مندارن داد میزنن ک یکی رو میخوای بغلت کنهک تو رو از دس ...

عزیزم 🤍🥺

مرسی از احساس همدلیت 

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم 🤍🥺مرسی از احساس همدلیت

خیلی شبیه عزیزِ منه تاپیکات

کاش کاربری عزیز من بودی تا بهت میگفتم: همه مشکلاتت فدااااااای یه تار موت

وجودت واسه من،واسه مامان،واسه بابا،خیلی عزیزه

با همه بحرانا،شکست ها و تروماهایی ک داری دست و پنجه نرم میکنی

بخاطر ما نباز،کم نیار،بجنگ

واسه ماهایی ک منتظریم برگردی ب زندگی

واسه ماهایی ک دیدن خندت آرزومونه

قوی بمون‌ 

عزیزم،خدا واسه عزیزات حفظت کنه و حالتو به بهترین حال تغییر بده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خیلی شبیه عزیزِ منه تاپیکاتکاش کاربری عزیز من بودی تا بهت میگفتم: همه مشکلاتت فدااااااای یه تار موتو ...

من نیاز به شنیدن این حرفا داشتم 

بهترینها نصیب قلب پاکت 🤍

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

من نیاز به شنیدن این حرفا داشتم بهترینها نصیب قلب پاکت 🤍

من برات دعا میکنم،ک عبور کنی از این دوران سختت ب سلامت

ک اون درسی ک باید بگیری از این غم،باعث یه تغییر مثبت و بزرگ توی زندگیت باشه

یه روز ک حالت خیلی خوب و خیلی ذوق داشتی بیا برام بنویس

بذار حال هر دومون خوب شه

شبت بخیر♥️