2777
2789

دوستم کنکوریه خیلی وقت پیش با یه پسری مجازی آشنا شدن  پسره روانیه مودیه همش باهم دعوا میکردن به ی روز نمی‌کشید قهر میکردن ، هم خودم هم خودش میدونستیم این آدم چقد بهش آسیب زد و باعث آسترس و تپش قلبش شد ، حالا دوستم رفته از بلاکی درش آورده گفتم درش نیار اگ بیاری پیام میده هااا درش نیاری

گفت نه میخام تو لیست بلاکیامم هم نباشه

الان پسره زرتی بهش پیام داد دوستم ج داد چت کردن فک کنم دوباره خوب شدن پسره بهش گفت میدونم کنکوری ای ولی هر ازگاهی حالتو میخام بپرسم

من ب دوستم گفتم تصمیم با خودته ولی خیلی دلم میخاد بهش بگم نهه نزار باز آسیب میبینی ممکنه تمرکزت بهم بریزه امسال کنکورته 

اما نمیتونم چون پسره قبلا تقصیرات انداخت گردن من گفت تقصیر دوستته تو گوشت میخونه و نمیزاره ما باهم باشیم منم خواستم دخالتی نکنم  چیکار کنمممم 

دخالتی نکن دوستت خودش نمیخواد این رابطه تموم بشه که ادامه میده

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
دخالتی نکن دوستت خودش نمیخواد این رابطه تموم بشه که ادامه میده

بابا اخه عجیبه بیست چاری تو پیوی من فحشش میده هم خودم هم خودش میدونیم ایدیشو گاهی میفرتسادیم تو پیوی هم پروبشو چک میکردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، من کاریر آقا هستم ببخشید که نظر دادم

به نظرم دوستت باتو روراست نیست  اون جلو تو بدی پسره رو میگه که پیش تو خودشو خوب نشون بده بگه من دختر خوبی هستم پسره اذیتم میکنه و ول نمیکنه یکی هم اینکه دوستت از ته دلش  پیش خودش فکر میکنه تو داری حسادت میکنی به دوستیشون و حسودی میکنی دلت نمیخواد این دوتا باهم دوست باشن حالا هرچند تو خوبی دوستتو میخواهی و نیتت خیر هست اما اون مثل تو فکر نمیکنه میگه حتما داره حسودی میکنه بخاطر اینکه وظیفت نیست بیشتر از یکی دوبار بهش گوشزد کنی که بفکر خودش باشه و با آبرو آینده خودش بازی نکنه حالا تو به عنوان دوست خوب بهش گفتی دیگه بیشتر ازاین پافشاری نکن بیشتر از این خودتو خراب میکنی  بعدشم 

ولش کن دوستی که به حرفت احترام نمیزاره چرا خودتو براش ناراحت میکنی باور کن بیشتر از این که نگران دوستت باشم نگران خودت شدم  این وسط تو بیشتر آسیب میبینی میگی نه ادامه بده نتیجشو میبینی یه داستانی هم بهت معرفی میکنم از گوگل بخون اگه دختر عاقلی باشی که به نظرم هستی فقط از دلسوزی بی مورد داری اشتباه میکنی  نتیجه این داستان جواب کار شما هست درضمن اون پسره هم هدفش چیز دیگه ای هست فقط آسیب رسوندن به دوستت دیگه خودشون میدونن

اما داستان خودتو نخود هر آشی نکن رو بخون شاید تجربه ای بشه برا شما. امیدوارم از صحبتهام ناراحت نشده باشی اگه هم نا احت شدی بازم بهتر از اینکه دچار آسیب بیشتر بشی موفقو خوشبخت باشید.

سلام ، من کاریر آقا هستم ببخشید که نظر دادمبه نظرم دوستت باتو روراست نیست اون جلو تو بدی پسره رو می ...

صحبت هاتونو کامل خوندم ممنونم از این و وقت گذاشتین واقعا ممنونم 

نه اشتباه میکنین دوستم اصن آدم حسودی نیست من نمیدونم چرا اون پسره میگه من باعث شدم اینا باهم نباشن من ک کاریشون ندارم من فق دوستم رو راهنمایی میکنم . 

اخه دوستم کنکوریه دلم میسوزه از اونور حس مسئولیت پذیری درقبالش میکنم  ‌اما بقول شما آره چن بار گوشزد کردم گفتم ولش کن دیگه کار ندارم تلاشمو میکنم  

ممنونم نه ناراحت نشدم از صحبت هاتووون ممنوووونم از وقتی ک گذاشتین

صحبت هاتونو کامل خوندم ممنونم از این و وقت گذاشتین واقعا ممنونم نه اشتباه میکنین دوستم اصن آدم حسودی ...

خواهش آبجی گلم، همین که دختر عاقلی هستی خوشحال 

شدم و ممنونم ازت . شک نکن همین هست که گفتم  حتی شاید یک درصد هم که باشه دوستت پیش خودش بگه اگه خودش بود ادامه میداد یا میخواد خودش با پسره دوست بشه چون تو دوست پسر حتما نداری ، من کاری به این چیزها ندارم هدفم راهنمایی تو که مثل خواهرم هستی گفتم .ببین 

اگه از یک تا ده  امتیاز بزاریم  اونا هرکدومش یک امتیاز آسیب و ضرر ببینن تو ۹ امتیاز اسیب و ضرر میبینی پس بهتره بیشتر از این هم خودتو خراب نکنی هم ارزش خودتو پایین نیاری  درضمن چرا دوست پسرش باید بدونه شما چیزی گفتید اصلا از کجا خبر دار شده شما نصیحتش کردید؟ پس بدون همونطور که دوستت پیش تو بدی دوست پسرشو میگه همونطور هم پشت سر تو بدی تورو به دوست پسرش  میگه مطمئن باش

دوست شما هم نه میشناسم نه چیزی اگه برا خودش ارزش قائل بود و به قول معروف حرفی برا گفتن داشت خودشو درگیر فرد مجازی نمیکرد مجازی یعنی بدون واقعیت ، دروغ ، اشتباه تباهی، اون به فکر خودشو آیندش نیست اونوقت اشتباه تر از اون اینکه شما داری خودتو به آب و آتیش میزنی جلوی یه اشتباه رو بگیری مثل این میمونه که دستتو دراز کردی فردی رو از غرق شدن نجات بدی یا کسی رو از ته چاه نجات بدی بجای اینکه طرف سعی کنه خودشو به سمت بالا بکشونه هرچه توان داره داره به سمت خودش میکوشونه یعنی شمارو هم به سمت خودش میکشونه یا داخل دریا غرق بشید یا داخل چاه بی افتید دیگه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم به نظرم به فکر خودت باشی از همه چی با ارزشتره تو وظیفتو به عنوان دوست فتی حواه پند گیرد خواه ملال.