2777
2789
پدرم دوهفته آخر عمرش کارش به بیمارستان کشید..حالش هم خیلی بد بود..خاله‌ام هم میدونست..مادربزرگمم مید ...

اینا خوبن خاله من انقد ادا دراورد همیشع احساس میکنم خوشحال شذ پدرم فوت شده خودش سنش، نزدیکه 65 شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم و نگرانم 

چند شب یک خواب خوب درباره ازدواجم دیدم 

و یک خواب بد دیدم 😭راستش نگرانم خواب های صادقانه زیاد دیدم ... وقتی به اون خواب فکر میکنم چشمام اشکی میشه انگار خدای نکرده واقعیه ...

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

من عصری یادم به یه چی افتاد 

به دخترم گفتم من سوم دبستان بودم میفرستادنم صف نونوایی نون بخرم فکر کن ۱۰ صبح نونوای پخت میکرد من ۱۲ باید میرفتم مدرسه تایم ظهر بودم 

چرا میرفتم اصلا 

اون همه آدم تو اون خونه بود 

چرا لال بودم🥲

اینا خوبن خاله من انقد ادا دراورد همیشع احساس میکنم خوشحال شذ پدرم فوت شده خودش سنش، نزدیکه 65 شده

دلم میسوزه برای پدرم چقدر کار انجام داد و خوبی کرد برای اینا..

حیف..

حیف کرد خودش رو..

اینا سمی‌ان گلم..

سمی...

تازه بعدش هم کلی حرف پشت سر من و مامانم در اوردن که آره، اینا معلوم نیست آخر شب با ماشین میرن خیابون دور میزنن، چه غلطی میکنن:)

هیچی گلم..

شب خیابون خلوته، میریم دور میزنیم، موزیک گوش میدیم، یذره حالمون عوض بشه...

ماکارون هستم:)

من عصری یادم به یه چی افتاد به دخترم گفتم من سوم دبستان بودم میفرستادنم صف نونوایی نون بخرم فکر کن ۱ ...

منم گاها یه خاطرات بد از بچگیم جرقه میزنه کل روزم خراب میکنه

دلم میسوزه برای پدرم چقدر کار انجام داد و خوبی کرد برای اینا..حیف..حیف کرد خودش رو..اینا سمی‌ان گلم. ...

خدا بیامرزه پدرتون رو زیاد خودتون ناراحت نکنید بوقتش فرصت پیش میاد که کارشون تلافی شه 

چرا واقعا این کاررو میکردن یه بار هم اتفاقی ک نباید افتاد 😔بهشون گفتم بعد یه مدت همون آش و همون کاس ...

مهم بود براشون از اول اینکارو نمیکردن نیاز هم نبود به روشون بیاری

دلم میسوزه برای پدرم چقدر کار انجام داد و خوبی کرد برای اینا..حیف..حیف کرد خودش رو..اینا سمی‌ان گلم. ...

چقد تو مثثث منی عزیزم دقیقا دقیقا بابام خیلییی بهشون محبت کرد الان یجور شذه مامانم باعاش خوبه ما ازش متنفریم هرجا میشینه پشت سرمون حرف میزنه امیذوارم هر چیزی میگه برا خودش پیش بیاد 

مام با ماشین عین افسرده ها دور میردیم خیلی سخت بود یهو تمام اعتبارت پدرت فوت بشه انگار دیگه کسیو نداری

خدا بیامرزه پدرتون رو زیاد خودتون ناراحت نکنید بوقتش فرصت پیش میاد که کارشون تلافی شه

استغفرالله

ببخشید همون شوهری که این خاله‌ام داره، فکر میکنم کافی‌ باشه:)

اما خب اون حرف‌های زشت و توهین.هایی که شد، جبران که نمیشه..

در هر صورت اون روزها رو به سختی از سر گذروندیم و حالمون رو بد کرده:)

ماکارون هستم:)