2777
2789

برام مهمه روشن بودنش

ولی دکلره هایلایت و فلان نمخوام

تک رنگ و خیلی ناز 

خودم چش ابرو مشکی سفیدم 

موهام زیر افتاب و نور ب خرمایی میزنه

تاحالام رنگ نکردم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بدون دکلره رنگ روشنی درنمیاد جز طیف قهوه‌ای طور و اینا

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون دکلره رنگ روشنی درنمیاد جز طیف قهوه‌ای طور و اینا

شرابیا چی 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

نسکافه ای دودی روشنمن برا عروسی خواهرم نصف نسکافه ای نصف دودی قاطی‌کردم تو خونه زدم همه میگفتن کجا‌ر ...

نداری ی تیگه عکس

اصلا رنگ نکن

زیادی یکنواختم

سالهاست همینم

حتی صورتمم اصلاح نکردم ابروهام...

کم موام

کلا خیلی تکراری ........

شرابیا چی

تیره میشه شرابی روشن و شفاف فکر نکنم بشه

حالا شما موهات انگار خودش روشنه شاید بشه نمیدونم 

ولی بعدش بخوای رنگ دیگه بذاری شرابی دردسر میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نسکافه ای دودی روشنمن برا عروسی خواهرم نصف نسکافه ای نصف دودی قاطی‌کردم تو خونه زدم همه میگفتن کجا‌ر ...

نسکافه‌ای و دودی بدون دکلره تغییر خاصی فکر نکنم ایجاد کنه که

سلام عزیزم مارک رنگات و شمارشو میگی ؟؟

بعد از چندبار شستن ب نارنجی و زرد نمیزد فانتری نبود ؟

زمینه موهات چی رنگی بود ؟

چ رنگی دراومد رو موهاتون عزیزم عکسی چیزی دارید