2777
2789
اره ما فردا میریم مراسمشخودمون هم خیلی ناراحت شدیم چون اشنا خانوادگی بودسعی کن از افکار منفی دور باش ...

خدا رحمتش کنه ،هرطوربیماریموکنترل میکنم حتی شده مدتی مجازی نمیرم که چیزی نبینم اخبار منفی توشهرمیادسراغم خیلی خیلی واسه اون مرحوم ناراحت شدم 

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس  

خدا رحمتش کنه ،هرطوربیماریموکنترل میکنم حتی شده مدتی مجازی نمیرم که چیزی نبینم اخبار منفی توشهرمیادس ...

اره خودمونم ولی اینو بدون ک مرگ حقه و قسمت همه است 

از فضای مجازی دور شو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ سمت جاده صاحب زندگی میکنی زندگی اونجا ها کلن سخته چون همش مراسم های عزاداری هست ما عماریم

نه من خونمون پیش راهنمایی رانندگی هستش

اگ سمت جاده صاحب زندگی میکنی زندگی اونجا ها کلن سخته چون همش مراسم های عزاداری هست ما عماریم

یکسال مستاجر بودم جاده صاحب داشتم دیونه میشدم همش با صدای مراسم و تیراندازی از خواب می‌پریدم چندسال پیش

نه من خونمون پیش راهنمایی رانندگی هستش

خوبه عزیزم بسلامتی 

من با اینکه مجردم از وقتی ک بیدار میشم خودمو سرگرم میکنم تا موقع خواب 

اینطوری موقع خواب بیهوش میشی 

سعی کن بخاطر حال خوبت کلی دلیل پیدا کنی

یکسال مستاجر بودم جاده صاحب داشتم دیونه میشدم همش با صدای مراسم و تیراندازی از خواب می‌پریدم چندسال ...

مردم سمت عمار امید به زندگی بالاتری دارن تا اون سمت چون خبری از مراسم عزاداری و حال بدی نیست 

کلن بخاطز حال خوبشون کلی دلیل پیدا میکنن 

خوبه عزیزم بسلامتی من با اینکه مجردم از وقتی ک بیدار میشم خودمو سرگرم میکنم تا موقع خواب اینطوری موق ...

سلامت باشی عزیزدلم موفق باشی عزیزم ممنونم مهربونم

مردم سمت عمار امید به زندگی بالاتری دارن تا اون سمت چون خبری از مراسم عزاداری و حال بدی نیست کلن بخا ...

آره عمار خیلی آرامش میده

اگ حالتو خوب میکنه پیاده روی کن تو بلوارش بایستی میرفتی روانشناس نه روانپزشک

آره هرشب پیاده روی میکنم والا عزیزم روانشناس رفتم دیگه بعدازچندجلسه ارجاع داد روانپزشک اهوازدکترمصباح