2777
2789
عنوان

کی مثل من خوش خندس زودی خندش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 35 پست

فقط با اونایی که صمیمیم اینجوریم بقیه فکر میکنن بد اخلاقم🤣🤣🤣🤣

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنهنینی چطوره؟ اذیت میکنه؟

خداروشکر خوبه عزیزم ۲ ماهشه تقریبا سختیش تا۴۰ روزگی بود ک شب وصبح نداشتم دائم بیدار ولی بعدش خوب شد البته اگ این واکسن و ختنه واینجور کاراشون بزاره اروم باشن..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

😂😂😂😂😂😂متاهلید الان؟بازم اینشکلی هستید؟

اره الان متاهل هستم

اره با یکی از دوستام هست میخوریم به تور هم از خنده می افتیم کف زمین 

فکر کن یه تیکه هایی میپرونیم که یه ساعت میخندیم

از قدیمم میخواستیم درس بخونیم نمیتونستیم یه صفحه درس بخونیم اخرم میشستیم استادارو مسخره میکردیم مثلا اگه فلان استاد نهار قورمه سبزی بخوره بیاد جعفری پنج پر لای دندونش باشه یا مثلا استادا برن قهوه خونه قلیون بکشن یا لباس محلی فلان جارو بپوشن میدونی که ادم تو سنهای بیست سالگی منتظره به ترک دیوار هم بخنده 

یه دفعه یکی از استادامون داشت میخورد زمین یهو کلاس سکوت شد ما سه تا وروجک بودیم یهو همدیگه رو یه نگاه کردیم و پخ سه تایی زدیم زیر خنده دیدیم هیچ کس نمیخنده

ترم ازمایشگاه فیزیک انقدر اتیش سوزوندیم که استادمون عاشقمون شده بود میگفت همیشه من ازمایش گروه اینارو بگم 

منوخواهرشوهرم تمام گرفتاریامونو با خنده حل میکنیم انقد حال میده ها

اصلا اون موضوعی که درگیرش بودیم جدیتشو از دست میده به فراموشی سپرده میشه😂😂

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3