aatenaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 6299 عنوان کسی میکروب معده داره 96 بازدید | 23 پست من ی دوره انتی بیوتیک خوردم میخوام برم برام ازمایش بنویسن ببینن کاملارفته یان چ ازمایشی مینویسن 1404/08/10 | 01:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovely_snow عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 8077 هیلکوباکتری مدفوع من دوره ام رو تموم کردم ازمایش دادم منفی بود میترسم بازم برگشته باشه چون مزمنه واسه من اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
دختریباموهایمشکی عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 815 هیلکوباکتری مدفوع من دوره ام رو تموم کردم ازمایش دادم منفی بود میترسم بازم برگشته باشه چون مزمنه واس ... چه علائمی داشتید؟ مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
aatenaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 6299 هیلکوباکتری مدفوع من دوره ام رو تموم کردم ازمایش دادم منفی بود میترسم بازم برگشته باشه چون مزمنه واس ... من ازطریق ازمایش خون متوجه شدم بعدی دوره دارودادولی نگف بیاببینیم ازبین رفته یان
lovely_snow عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 8077 من ازطریق ازمایش خون متوجه شدم بعدی دوره دارودادولی نگف بیاببینیم ازبین رفته یان من هم ازمایش خون دادم هم مدفوع اصلش مدفوع هستبه منم نگفت ولی چند بار رفع شده و دوباره برگشته اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
aatenaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 6299 من هم ازمایش خون دادم هم مدفوع اصلش مدفوع هستبه منم نگفت ولی چند بار رفع شده و دوباره برگشته میخوام دکتردیگگ برم ببینم رفع شده یان ولی ازمدفوع خجالت میکشم
lovely_snow عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 8077 چه علائمی داشتید؟ من هرچقدر حمام میرفتم هرچقدر لباس عوص میکردم بازم زیربعلم بو بد میداد یبوست شدید داشتم شاید یکی دوهفته یبار دسشوی میرفتم اسید خیلی اذیتم میکرد .... اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
aatenaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 6299 من هرچقدر حمام میرفتم هرچقدر لباس عوص میکردم بازم زیربعلم بو بد میداد یبوست شدید داشتم شاید یکی دوهف ... من میترسم نکنه درمان نسه وب بیماری خطرناک مبتلاشم
lovely_snow عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 8077 میخوام دکتردیگگ برم ببینم رفع شده یان ولی ازمدفوع خجالت میکشم چه خجالتی عموما خودشون مدفوع مینویسن من دکتر عمومی میرم میگم هلوباکتری داشتم عفونت معده میخوام ازمایش بدم ببنم رفع شده یا نهقبلا ازمایشش با بیمه بود من همش میرفتم میدادم هم خون هم مدفوع الان ازاد شده اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
aatenaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 6299 چه خجالتی عموما خودشون مدفوع مینویسن من دکتر عمومی میرم میگم هلوباکتری داشتم عفونت معده میخوام ازمای ... چنده ازمایشش
lovely_snow عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 8077 من میترسم نکنه درمان نسه وب بیماری خطرناک مبتلاشم هلوباکتری درمان نشه تاجای که یادمه زخم معده میاره توهم داروهات رو خوردی رفع شده اگه انتی بیوتیک یا امپرازول چیزی میخوری یکی دو هفته قبل ازمایش باید قعطشون کرده باشی وگرنه جواب اشتباه نشون میدهحالت تهوع داری؟ اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
lovely_snow عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 8077 چنده ازمایشش من چند ماه پیش فقط مدفوع دادم ۱۵۰ اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
دختریباموهایمشکی عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 815 من هرچقدر حمام میرفتم هرچقدر لباس عوص میکردم بازم زیربعلم بو بد میداد یبوست شدید داشتم شاید یکی دوهف ... با همین آزمایشی که گفتید مشخص میشه؟مشکل اضافه وزن هم داشتید یا نه؟؟ مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
aatenaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 6299 هلوباکتری درمان نشه تاجای که یادمه زخم معده میاره توهم داروهات رو خوردی رفع شده اگه انتی بیوتیک یا ا ... ندارم فقط چن روزه حس میگنم پشت سینم همون جناق چپ دردداره
lovely_snow عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 8077 با همین آزمایشی که گفتید مشخص میشه؟مشکل اضافه وزن هم داشتید یا نه؟؟ من کمبود وزن داشتم بعد از اینکه میکروب معده گرفتم نیمدونم چیشد انگار کلا ژنم عوض شده باشه وزن اضافه کردم از ۵۲ رسیدم ۷۵!!الان رژیمم اللهم عجل لولیک الفرج 🌺