2777
2789

من آخرین فرزند خانواده ام با اختلاف سنی زیاد از بقیه خواهر و برادرام متاهلم هستم بچه هم دارم اما جوری بامن برخورد میکنن انگار هنوز ده سالمه خواهرا و برادرا جلو دامادا و زنداداش ها و حتی بچه های کوچیکشون بدجوری مسخره و سوژه ام میکنن اصلا نمیگن منم غرور دارم اعتمادبه نفسم پایین میاد جلو بقیه زن داداشم یه شعر به بچه اش یاد داده که میگه عمه من چه چاقه و…هرموقع زنگ میزنه بچش اینو پشت تلفن برام میخونه نمیدونم ازدستشون چه کنم

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معلومه مهربونی و احتمالا اهل شوخی متاسفانه رفتارشون ناپسنده هرمدل حرفی شوخی مناسب نیس ولی شما ...

اخه اونروز جلو‌ خانواده شوهرم هم همین کارو کردن دیگه گفتم باید یه کاری کنم جلوش گرفته بشه

اخه اونروز جلو‌ خانواده شوهرم هم همین کارو کردن دیگه گفتم باید یه کاری کنم جلوش گرفته بشه

وای .... پس جدی برخورد کن اینبار عمه چاق خوند بگو شعر مامان مارمولکو بخون مامان ول کن عمه رو  لطفا سرت تو زندگیه خودت باشه نه توی زندگیه عمه رو بخون یکبار برا همیشه خفه میشن

وای .... پس جدی برخورد کن اینبار عمه چاق خوند بگو شعر مامان مارمولکو بخون مامان ول کن عمه رو لطفا س ...

ایول خیلی خوب بود👌این دفعه همینو میخونم 

ایول خیلی خوب بود👌این دفعه همینو میخونم

بازم نمیدونما خدای نکرده دعوا نشه و میونتون بهم نخوره مدیونت شم خپدت با توجه به شرایط زندگیت تصمیم بگیر . میتونی بگی بچه های مودب همچین کلماتی بکار نمیبرن صرفا بچه های بی ادب این لفطو بکار میبرن... یا اینکه خودم کور نیستم آینه هس میبینم چاقم یا لاغر لزومی نداره شما بگین.

بازم بنظرم اونا دنبال جنگ و دعوان که اینقد رک شمشیرو از رو بسته منتظر یه جمله از شماس که جنگ بپا کنه میخای به کتفت بگیر یه نیشخند بزن سرتو تکون بده