به نظرم سرکه برای پوست سر ضرر داره پوست پوست میشه و خشکه میزنه
اره کف سر میسوزونه
اینبار شاموی ای آی ان گرفتم جدید دیدم برای شوره و موی چرب تازه ۲۲۵خریدم🤣دوبار شستم دریغ از ی درصد اثر
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
من امروز رفتم سرکه سیب خریدم 😁ریزش رو تاثیر داشت ولی شوره و چربی رو اصلا
من فک کنم ریزش من بیشتر بخاطر تیروعیدم زیاد شده
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
من کف سرم خشکه و موهام چرب وز هم هست . کلا هیچی بهش نمیسازه
برای وزی مو هات بعد از حمام و سشوار میتونی از لوسیون مو استفاده کنی من بستنی شکلاتی بیول دارم خوبه بعدش هم که شونه کشیدم ساقه های پایین و نوکمو ها که به خاطر سشوار خشک میشه روغن آرگان اصل میزنم هر ۶ ماه یک بار هم نوک گیری کن