2777
2789
عنوان

بچها یه شامپو میگن اونقدر تمیز کنه موهام صدای جیر جیری تمیزی بده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 73 پست
عجیبه موهای من لخته کلا ب شامپو نیس ب نوع مو و تغذیه اس

من کلا موهام خیلی ناز دارن همشم دارن میریزن هرچی استفاده میکنم میگن نه نه نمیخوام خوب نیست😑

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد موهام ریخته کف سرم دیده میش😐😂

منم ولی بی دلیل  همه ازمایش ها عیره رو دادم ولی نرمالم و همنجور موهام میریزه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
من کلا موهام خیلی ناز دارن همشم دارن میریزن هرچی استفاده میکنم میگن نه نه نمیخوام خوب نیست😑

عین من

حالا بمن دکتر برای تیروعید پرکار دارو داد امیدولرم بهتر بش ریزشم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
عزیزم اگر موهات چربه نباید ارگان بخریمن موهام کف سرم خشکه پوست پوست میشه برای همین نئودرم ارگان سفا ...

اخه کف سرم یکم چربه نمیشه گفت چرب بعد ساقه موهام خشک.

نئودرم ارگان اتفاقا میزدم🗿😂

الان شامپو ایروکس بچگونه میزنم

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

منم موهام خیلی میریزه امروز جاروبرقی کشیدم اتاقم رو همینطور دسته دسته مو جمع میشد میزرفت تو جارو برق ...

والا فک کنم از استرس هم هست بیشتر

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
عین منحالا بمن دکتر برای تیروعید پرکار دارو داد امیدولرم بهتر بش ریزشم

انشاءالله ریزشت قطع بشه 🌼

شامپو قرمز بیوکسین ضد ریزش قوی هم هست

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اخه کف سرم یکم چربه نمیشه گفت چرب بعد ساقه موهام خشک.نئودرم ارگان اتفاقا میزدم🗿😂الان شامپو ایروکس ...

من فک کنم گندم ایروکس رو داشتم بعد یه روز موهام چرب میشد واسه شمام اینجوره؟

من فک کنم گندم ایروکس رو داشتم بعد یه روز موهام چرب میشد واسه شمام اینجوره؟

ن ۲ روزم بمونه چرب نمیشه

البته من وزگیر مو میزنم چرب میشع موهام همونموقع

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

منم خیلی ریزش دارم😢

من هر وخ استرسم زیاد باشه ریزشم اینقد وحشتناک زیاد میش

من هر وخ استرسم زیاد باشه ریزشم اینقد وحشتناک زیاد میش

منه بیچاره خونمو و سایلامو تازه عوض کردم تاپیک اخرم ماجراش هست،بجای خوشحالی پر از استرس و ناراحتی و عصبانیتم

مامان دوتا گل پسر کوچولو🩵🩵

عزیزم ببین مشکل چیع تنبلی تخمدان تغذیه نامناسب استرس..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.