2777
2789
عنوان

رابطه سمی رفت برگشتی

112 بازدید | 18 پست

بچها میشه سرزنشم نکنید هرکس همچین تجربه ای داشته تااخر بخونه و بگه بهم اگ میتونه کمک کنه

من یک نیم ساله تویک رابطه رفت برگشتیم یعنی طرفم هر ۳ماه یهو میگه فلان مشکلی پیش اومد میره بابی رحمی من بشدت عاشقشم بااینکه بسیار بسیار شخصیت عصبی پرخاشگر سرد درون گرایی داره بخاطر ترس ازدست دادنش تحمل میکردم عادت کرده ب رفتن اومدن کسیم جز من باهاش نمیسازه تاالان ک برگشته من از رو حسم و دوست داشتنم قبول میکردم الان میخوام یکاری کنم دیگ نمیکشم هم میخامش هم دارم اذیت میشم میدونم اگ من کات نکنم برا بار ۶ اون میرع

بچها راحلی دارین ک قدر بدونه اخه من هیچی کم نزاشتم 

ظاهرمم خوبه چش رنگیم ازاون بهترم حتی

اون سیگاریه باهام ک میاد بیرون تو ۵دیقه ۳تامیکشه اون میدونه هرکار کنه عاشقشم میخام یکاری بکنم قدر بدونه و بفهمه برا همیشه قرار نیس باشم بنظرتون چیکار کنم خیلی گیر افتادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید واقعا دل بکنی و عین خودش رفتار کنی 

تا وقتی خیالش از بودنت رااااحته . هر جور دلش بخاد باهات رفتار میکنه و تهش با شخصیتی له شده ولت میکنه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
باید واقعا دل بکنی و عین خودش رفتار کنی تا وقتی خیالش از بودنت رااااحته . هر جور دلش بخاد باهات رفتا ...

😭😭😭میدونم الان باز اومده ۱۰زوزع باهمیم ده روز دیگ مطمعنم مث قبل له میکنه میره هی خودمو قانع میکنم ک دختر یبار تو ترکش کن ولی یهو میترسم ک برا همیشه ازدستش بدم بااینکه اون هزار باره میاد

باید واقعا دل بکنی و عین خودش رفتار کنی تا وقتی خیالش از بودنت رااااحته . هر جور دلش بخاد باهات رفتا ...

همه بهم میگن لااقل ده روز جوابش نده مث خودش باش نمیتونم بااینکع بودن نبودنش تاثیری نداره عشق نمیده بهم بازم میخام اون حضور شو:(

😭😭😭میدونم الان باز اومده ۱۰زوزع باهمیم ده روز دیگ مطمعنم مث قبل له میکنه میره هی خودمو قانع میکنم ...

با ترست مواجه شو 

یبارم تو ولش کن . هیچی نمیشه نترس 

ترس شنیدی برادر مرگه

😔میدونم من دیگ حس بی ارزشی دارم همچیچرا طلسم شدم چرا نمیتونم دل بکنم خدایا

میتونی 

فقط ذهنت وابسته شده 

اگر بدونی حرمت گذاشتن به خودت چقدر لذت بخشه . حاضر نیستی حتا یکروزم این آدمو تحمل کنی 

خاهشا به خودت حرمت بزار 

میتونی فقط ذهنت وابسته شده اگر بدونی حرمت گذاشتن به خودت چقدر لذت بخشه . حاضر نیستی حتا یکروزم این آ ...

🙂وقتی نیست منتظر. بدگشتم برمیگرده همون اش همون کاسه هیج تغقیری نداره رسما ی عصبیه مریضه