2777
2789

وانیل

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم ان شاء الله که خوب بشهآبش رو چند دقیقه تو دهنت نگه دار

دورت بگردم چشم بازم ممنون🥰

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من ی دندون داشتم الکی کاملدسیاه شد بدون هیچ دردی رفتم دکتز گفت این سالمه گفتم دکتر یه جوریههه حس بدی دارم تو دندون ولی درد ندارم گفت باشه ولیب خاست خودت بازرمیکنم دندونو بعد ک عصب کشی کرد گفت دندونت خود ب خود عصبش مرده خیلی عجیب بود برام

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

درسته خوب میشه ولی  اب دهانت باسیر قاطی میشه میره رو دندونای دیگه خرابشون میکنه ها  

ژلوفنو با گوش پاکن بزن  رو دندونت اونم خوب میکنه

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

عزیزم نشاسته رو چجوری استفاده کنیم برای دندون درد؟ من همین الان دارم از دندون درد میمیرم 😢

شیاف دیکلوفناک استفاده کن سریع خوب میشی

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکی میگه وانیل بزار یکی میگه نشاسته بزار یکی میگه سیر بزار 

انگاری میخوایم کیک درست کنیم 

یا اش 

بابا هرشب قبل خواب کو ن گشاد تکون بدین مسواک درست و حسابی بزنید حتی با مسواک داخل دندون خراب هم مسواک بزنید خودش کم کم مشکلش حل میشه نمیگم قرار رشد کنه اما ضایعات کثیفی می‌شوره اولش درد داره کم کم با هربار شستن دردش کم میشه 

خودم یه دندون عقل دارم اون ته منو روانی کرده بود هرچی داخلش می‌رفت تا درش نمی آوردم آروم نمی‌گرفت دیگه الان داخلش مسواک میزنم حسابی خداروشکر دردهاش حل شد امتحان کنید خیلی تاثیر داره الان درسته خراب اما درد ندارم میدونم از مسواک زدن داخل خود خرابی دردهایش رفت  

این نیز بگذرد....

یکی میگه وانیل بزار یکی میگه نشاسته بزار یکی میگه سیر بزار انگاری میخوایم کیک درست کنیم یا اش بابا ه ...

حالا من مسواک که میزنم دردش بدتر میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حالا من مسواک که میزنم دردش بدتر میشه

هرشب داخلش مسواک بزن بخدا دردش کم میشه چرک خشککن هم بخور یک هفته با یه قرص دیگه اسمش یادم نیست داروخانه میده فکر کنم میدرانیدازول نمیدونم اسمش درست گفتم یا نه

این نیز بگذرد....