2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موندم با النگو های ک خواستگارم دیده چیکار کنم البته فعلا در حد همون خواستگاره ن بیشتر

هیچی،من نیم ست و ۴تا النگو داشتم ۹سال پیش و یه پلاک طلا و گوشواره و انگشتر طلا،شوهرم دیده بود موقع عروسی مامانم گفت یا النگو بردار یا نیم ست  من نیم ست هامو برداشتم بقیش رو مامانم خریده بودب کسی ربطی نداره اصلا،نگرانش نباش

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

من موندم با النگو های ک خواستگارم دیده چیکار کنم البته فعلا در حد همون خواستگاره ن بیشتر

ماوجه نشدم مشکلش چیه ینی برات النگو دیده میخواد بخره؟

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

خوشبحالش اسی کاش زنداداش منم ۱ کیلو داشت انقدددد خوشحال میشدم با داداشم کیف میکردن یعنی خداروشکر میکردم اصن میمردم از خوشحالی که  داداشم تونسته برا زنشو  زندگیش ۸۰۰ گرم طلا بخره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

واقعیت منم نمیتونمآنقدر بچه وقت میگیره که دیگه حوصله کهنه شستن ندارم پوشک بسته ای 1 میلیون هم بشه بر ...

از شکم نباید زد . عوارضش بعدا معلوم میشه . پدر مادر من جمع کن بودن ، از غذا میزدن. الان ما بچه هاشون که بزرگ شدیم طبعمون سرده. جون و رمق نداریم ، زود خسته میشم بدن درد داریم .. چون با غذای خوب و مقوی و گرم رشد نکردیم .  در واقع خسیس بودن با وجود این که پولدار بودن.. بابام هی جمع کرد خونه ساخت .. بلانسبت بخوره تو سرش اموالش ..غذای خوب نخوردیم ما بچه هاش جون و رمق نداریم. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

منم یه نفرو میشناسم ماشالله ۳ کیلو طلا داره 

از ۲۰ سال پیش هر چی پول اجاره و ارثیه و ...می‌گرفت طلای بدون اجرت میخرید 

طلافروش نزدیکشون بود این هر چی از اونجا رد میشد میدید چیز به درد بخور کم اجرت داره میخرید

اون زمان اکثر مردم میتونستن ماهانه یه مقداری بخرن ولی بلد نبودن این عقلش می‌رسید زرنگ بود

چه بد من نمیتونم اصلا طلا واسه چیه وقتی بچه خوب نپوشه خوب نخوره باید شاشید تو اون طلا

بابای من خیلی جمع کن بود ، خوراک مون از بچگی بیخود تربن غذاها و ارزانترین مواد غذایی بود، پول به غذای مقوی نمیدادن،  الان ما بچه هاش که بزرگ شدیم بدنمون ضعیف و بی رمق و طبعمون سرد .همیشه خسته ایم. همه جامون درد داره، لعنت ب اموالی ک اینطور جمع بشه. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...