2777
2789

خواهش میکنم نیاین بگین تاپیک تکراریه اگر از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد نظر ندید یا حداقل توهین نکنین ممنون

من فقط یه بلاگر دیدم اونم الان دبی هست 

خب قطعا کسانی که پولدارن بازیگرا بساز بفروش طلا فروش عمده کارخونه دار تاجر اینا باید باشن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکدوم یه بیزنسی دارن

مثلا یه خیلیییی پولداری میشناسم سازنده زمین چمن بود  

همش برام سوال بود مگه چنتا زمین چمن میکاره 😆

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بازیگر رو نمیدونم چون بستگی داره به ادامش . مثلا من خودم چند باری رفتم خونه چند تا از دوستام که حالا پدر و مادرشون بازیگر بودن و اینکه والدینشون سر شناس بودن ولی توی منطقه معمولی و ی خونه معمولی بودن نه تو زعفرانیه و کاخ های بزرگ . درکل خونشون هم نه خیلی بزرگ بود نه اشرافی . ولی خب فکر کنم بلاگرا بیشتر از همه تو اینجور خونه ها باشن 

تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️