2777
2789
عنوان

چروک شدن لباس بعد از اتو

75 بازدید | 9 پست

خانمهای کدبانو چرا بعد از اتو بخار زدن لباسام با یکبار پوشیدنشون لباسام چروک میشن؟ 

راه حلی دارید ؟

تا چند ساعت بعد از اتو نباید پوشید لباسو؟

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿

من فکر می کنم ربط ب جنس مانتو داره 

خودم یه کتون دارم همش چروکه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بنظرم به جنس لباس مربوطه 

ولی بعداز اتو زدن و پوشیدن حتماً یکجا آویزون کنید رخت آویز و تا زده شده نباشه 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جنس لباست هم داره 

بعد از اتوی داغ اتوی سرد بکشی ماندگاری بهتری داره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

من وسواس اتو دارم 😐

لباسو بعد شستن اتو میکنم قبل پوشسدن باز اتو کلا اتو تو اتاق منه

اره وقتی اتو‌ کردی بزار گرمیش بره بخار باعث میشه اگ ب اویز نزنی چروک بشه حتما بزار ده بیشت دقیقه رو اویز بمونه وگرنه بد چروک میشه

نه ربطی نداره ک بعد اتو چروک بشه ربط ب جنس لباسه

من ی مانتو دارم میشورمم اتو نمیخاد صافه ولی باز از حساسیتم میزنم ولی ی لباسم دارم الکی میمونه تو اویز با اتو ها ولی باز حس میکنم چروک میشه

من وسواس اتو دارم 😐لباسو بعد شستن اتو میکنم قبل پوشسدن باز اتو کلا اتو تو اتاق منهاره وقتی اتو‌ کرد ...

کلی هم حتما پول برق میاد براتون🥴😂

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿
کلی هم حتما پول برق میاد براتون🥴😂

اره خیلی 

منو بابام وسواس اتو داریم ینی من انقد زو مخمه قبل حموم لباس خونگی ک قراره پوشمم اتو میکنم میزارم اویز تا بیام خشک بشه

کاپشن و پالتو شال و پیرهن و … هرچی فک کنی قبل پوشیدن و بعد شستن اتو میکنم

همه میگن وسواسی فکری گرفتی