2777
2789

بعد یک ماه و خرده ای که دانشگاه شروع شده امشب یه دورهمی پیش همکلاسی هام  رفتم چند دقیقه پیش برگشتم خونه ، صاحبخونم شروع کرده سیم جیم و نصیحت کردن کجا بودی چرا دیر برگشتی اینجا این وقت شب نا امنه زر زر وای رید تو اعصابم بعد قرنی یه مهمونی رفتم از دماغم درش آورد خوابگاه که بودم سرپرست انقدر کار به کارم نداشت که این داره زندگی برام نزاشته 

این روزا میگذره اما به سختی

موقع اومدن باید از جلوش رد بشی‌؟ 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

نه. بگو پدر مادرت بهش تذکر بدن. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار شما درست یا غلط به صاحب خونه و همسایه هیچ ربطی نداره

دفعه بعد هم سلام که کردی بگو ببخشید خسته م خوابم میاد شب بخیر و برو خونت و در رو ببند 

منم با بیرون موندن تا این وقت شب مخالفم اما برای خودم نمیرم یقه همسایع رو بگیرم که چرا الان اومدی خونه 

میدونم حس بدی داره ولی خوب اگر شهر بزرگ و محله های متوسط هستی حق با صابخونته 

حواست خیلی باشه

ولی به اون بگو خونه فامیلمون بودم در همین حد

زیاد جواب نده 

میخوای به پدر مادرت بگو بهش بگم فامیل داربد اینجا بعضی وقتا میری میای 

درسته بهش ربطی نداره ولی خوب بهترع یک جورایی با زبون دورش کنی 

آره اون طبقه پایینه من بالا

نصیحت بی مورد شنیدن سخته یا سرزنش شدن واسه گناهی که نکردی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

کار شما درست یا غلط به صاحب خونه و همسایه هیچ ربطی ندارهدفعه بعد هم سلام که کردی بگو ببخشید خسته م خ ...

همینو بگو هربار منو دو ساعت به حرف میگیره به بهونه  هر چرت و پرتی میاد جلو در خونم 

این روزا میگذره اما به سختی