2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی آدما مهربون قلبا که بدی هیچکس نمیخام همیشه آسیب میبینن

دقیقا خیلیم بد خیلی عمیق 

رابطه ها داغون! 

گاها از خدا میخوام به جای قلب تو سینم سنگ بزاره 

انقدر دلم میخواد آدم خونسرد و بی اهمیتی بشم!

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

نه الان ناراحتی یکم به خودت وقت بده همه اینجور نیستن

وقت دادم اتفاقن اصلن ناراحت نیستم فقط اعصابم خورده که چرا همه اینقدر عقده ای و پول پرست و اینقدر بی ذات و لاشی و همه جوره شدن و چرا همه رو تا یکم اهمیت میدی هار میشه 

وقت دادم اتفاقن اصلن ناراحت نیستم فقط اعصابم خورده که چرا همه اینقدر عقده ای و پول پرست و اینقدر بی ...

این ضمیر همه رو اشتباهربکار میبری روشتو عوض نکن خوب باش تا حخوب نصیبت بشه اونا لیاقت تو رو نداشتن روزگار پرتشون کرد بیرون

این ضمیر همه رو اشتباهربکار میبری روشتو عوض نکن خوب باش تا حخوب نصیبت بشه اونا لیاقت تو رو نداشتن رو ...

میخام کلن بچسبم به زندگی خودم و هدفم و تلاش کنم براشون ادمارو هر چقدر خوبی کنی تهش میگ میخاستی نکنی