2777
2789
یه ساعت معمولی واسه پولدارای دنیا به پول ما هشت میلیارد هست دیگه فراری و لامبورگینی و اینا که خدا دا ...

از نظر من پولداری یعنی اینکه آدم  بتونه غذای دلخواهشو بخوره لباس خوبی بپوشه ماشین مناسبی سوار شه و تفریحی هم بکنه خوشبختی و پولداری شاخ و دم نداره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پزشکان هم پولدار هست مثلا کسی که ماهی دو تومنی درآمدشه به نظرت پولدار نیست؟؟؟

جز میلیاردرا محسوب نمیشن 

الان یه پولدارایی تو دنیا هستن که ترامپ پیششون فقیر هست 

از نظر من خیلی ها معمولی هستن که اینجا بهشون میگن پولدار 

الان یه فرانسه بخوای بری میلیاردی خرجت میشه یا ژاپن

نو اصفهان پره از این پولددرها با لباس مبدل فقیرنما😂😂😂

اره از این مدل حاجی بازاری ها که خودشونو فقیر نشون میدن زیاد دیدم

ولی این دوستم ترک بود 

من از همون روز اول فهمیدم پولدار هست فقط تو کف این بودم که باباش چیکاره هست که خدا واسم از اسمون یکی رو فرستاد فهمیدم چیه

من خیلی جالب زندگی بعضی هارو کشف کردم

یه دفعه یه راننده ای اشنای استاد دانشگاهم در اومد

یه دفعه یه پزشکی دوست زن پزشکم در اومد یه امارایی ازشون گرفتم که خیلی بامزه بود میگن دنیا کوچیکه 

یا باز امار یه خانم دکتر دیگه که فامیل دوستم بود رو گیر اوردم که فهمیدم طرف مشکل اخلاقی داره و تو کار خلافم هست فکر کن هیات علمی معروفی بود