2777
2789
به نظرم هرکی ۱۰۰ ۲۰۰ ۳۰۰ و به بالا بگیره پولداره و خوب تو این سایت زیادن چیزی که خودشون میگن

سقف نگاهت خیلی کوتاهه

پولدار به کسی میگن که ساعتی درآمدش زیاد بشه

اونقدری باشه که هر چقدر هم خرج کنه بازم کم نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقف نگاه تو سیری ناپذیری

یه ساعت معمولی واسه پولدارای دنیا به پول ما هشت میلیارد هست دیگه فراری و لامبورگینی و اینا که خدا داند

پزشکا جز قشر متوسط هستن تو دنیا

اینجا واسه بعضی ها درست جا نیفتاده بحث پولداری 

منکه نیستم 

ولی یکی از فامیلامون خیلی پولدار بچه های هر دومون شیر خشکی هستن اونروز حرف شیر خشک شد گفت من ایرانی نمیدم به بچم دو نه ای ۲۸۰۰ میگیرم حساب کتاب کردم حدودا ماهی ۲۵ تومن پول شیر خشک بچه ش

من با شیرخشک ۱۸۵ تومنی بچم رفتم تو افق محو شدم

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

یه ساعت معمولی واسه پولدارای دنیا به پول ما هشت میلیارد هست دیگه فراری و لامبورگینی و اینا که خدا دا ...

تو پزشکان هم پولدار هست مثلا کسی که ماهی دو تومنی درآمدشه به نظرت پولدار نیست؟؟؟