2777
2789

من حدود یکسال با یکی بودم اون اوایل که باهم اشنا شدیم نه من حس خاصی نسبت بهش داشتم نه اون
عادی باهم حرف میزدیم
ولی همینطور رفته رفته حس میکردم ازش بدم نمیاد
وبیشتر دوس داشتم باهاش حرف بزنم
یادمه ی بار گفت تا بحال به هیچ دختری به اندازه تو علاقه پیدا نکردم وتا اخرش باهات هستم
میگف دوست دارم و نمیخام از دستت بدم
ولی خیلی بددهن بود وهرحرفی رو میزد وبعد میگف همینم که هستم حتی حاضر نمیشد ذره ای رفتاراشو تغییر بده
تو اون یه سال شاید بیش از ده بار بلاکم کرد ولی باز خودش برمیگشت هرطور میشد و هروقت میومد خییلی راحت میپذیرفتمش اونم از این رفت وامد عادت کرده بود و
میدونست هرموقه بره وبیاد راحت قبولش میکنم
حرفای خیلی زشتی میزد اون اوایل بخاطر اینکاراش بارها میخاستم کات کنم خودم بهش گفتم دیگه نمیتونیم باهم باشیم اونم میگف غلط کردی وقتی میخاستی نمونی اومدی تو زندگیم و نمیدونم دیگه به کسی اعتماد ندارم واینحرفا
وباز برمیگشت منو هرطور بود
وهرچقد هی میگذشت من بیشتر ازش خوشم میومد طوری که اصلا هیچکدوم از این رفتاراش به چشمم نمیومد وخودمو گول میزدم

انواع واقسام تحقیرها رو میکرد
مثلا اگر زنگ میزد من جواب نمیدادم میگفتم داشتم درس میخوندم میگف ر ی دم تو اون درسی که تو بخای بخونی
تو هیچوقت هیچی نمیشی هرچقدم درس بخونی هیچی نمیشی یادمه فقط بغض کرده بودم گفتم چرا اینو میگی میگف هیچی چون عقل نداری مغز نداری
مدام دوس داشت تحقیرم کنه و تو ذوقم بزنه
انواع فحش هارو میداد بعد میگف همینم که هستم

قبلا یه خاستگاری داشتم اونم میدونست ینی ی بار براش گفتم از خیانتشم گفتم بعد چن مدت نمیدونم اصلا بحثمون  چی بود میگفت برو باهمون عشقت حرف بزن داشت عذابم میداد منم گفتم اون هیچ ارزشی برام نداره حالمم ازش بهم میخوره یهو گفت یکی دیگه ری ده سرت رفته خاستگاری یکی دیگه دیگه هی کم به من بگو😐😑😭
بدون هیچ دلیلی اینو نگفت من واقعا به معنای واقعی با این حرفش خورد شدم
فحشایی میداد که حتی نمیتونم اینجا بنویسم
شاید بگین چرا کات نکردی؟ برا اینکه از ته دلم دوسش داشتم
ینی قبل اینکه فرصت بشه بشناسمش دوسش داشتم کاریشم نمیتونستم بکنم

با وجود اینکه عاشقش بودم ولی ی بار پا گذاشتم رو دلم میخاستم کاتش کنم میگف بدون تو نمیتونم
کلا توهوا معلقم کرده بود
نمیدونستم چی درسته چی غلطه ینی دست خودمم نبود

دوبارهم از نزدیک دیدمش بار اول همچی خوب بود
بار دوم با اینکه بلاک بودم رفتم دیدمش حتی از بلاکی درم نیاورد نمیدونستم دیگه اون اخرین باری هست که میبینمش و باهاش حرف میزنم

با اینکارش از اون روز تا الان باعث شد فک کنم زشتم تمام اعتماد بنفسمو نابود کرد باعث شد حس کنم کافی نیستم
خودمو کم بدونم حتی دلم نمیخاد برم جایی کسیو ببینم

ادامشو هم بخونین

تو اون یه سال تا تونست بهم ضربه زد ومنه احمق نفهمیدم
از خودم بدم میاد که دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم
خوب وبد برام یکیه
دلسرد شدم از همهههه ادما
فک میکنم همه میخان سو استفاده کنن
دیگه هیچوقت نمیتونم اون حسی رو که باهاش داشتم به کس دیگه ای بدم
حالم از همچی بهم میخوره
از خودم متنفرم تا این حد گذاشتم تحقیرم کنه فحش بده هرحرفی دوس داره بگه و من چیزی نگم
الان نزدیک دوسال میگذره افسردگی شدییید گرفتم بخاطرش
توان هیچکاریو ندارم
من احمق از ته دلم دوسش داشتم چرا وقتی میخاست نمونه میگفت بدون تو نمیتونم چرا وقتی میخاستم کات کنم خودش نذاشت خودش یه بار گفت اگر حس کنم بخاطر سرگرمی باهامی هیچوقت خودمو نمیبخشم و حتی به عزیزترین ادمای زندگیم هم اعتماد نمیکنم
حالا چیشد؟؟ حرفش کاملا برعکس برا من اتفاق افتاد😭😭
بخدا که برای سرگرمی نبود و فهمیدم خودش اینجوری بود
وحالم ازخودم بهم میخوره

یه ادم تا چه حد میتونه احمق باشه؟؟

میخام خیر سرم درس بخونم میگم خب اون گفته تو هیچی نمیشی عقل نداری دیگه چرا بخونم
این حرفاش میسوزونه منو و هیچکاریم نمیتونم بکنم
اره اون برد نتونستم ثابت کنم که میتونم نشد
روزی نیست که فکر نکنم و نزنم زیر گریه
شبی نیس یهو نصف شب از درد قلب از خواب پا نشم

خداااایا به کدوم گناه قسم؟. دارم تاوان چه کاریو میدم😭😭
تا کی قراره اینجوری زجر بکشم و اون خوش وخرم عین خیالشم نباشه
چرا اینکارو باهام کرد

سنمم کم نیس بگم اره میگذره اقتضای سنمه لطفا نپرسید چن سالته

فقط حالم از حماقت و سادگی خودم بهم میخوره

اینقدررر اعتماد بنفسمو نابود کرد نمیتونم هیچکاری کنم
یجوری زمینم زد که دیگه محاله بتونم پاشم😭😭💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روان اسیب دیده ای داری 

ما هممون یسری اسیب ها داریم ولی بنظرم رسید شما مهرطلب هستی 

یا قبلا توی بچگی اینطور باهات رفتار شده که وقتی سرت داد زدن وقتی تحقیرت کردن بعدش گفتن دوستت دارن و تو اینو به عنوان الگوی عشق برداشت کردی 

باید به خودت کمک کنی 

جدی میگم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
هرکاری کردم برا کمک به خودمولی نشد هیچ راهی برام فایده نداش

مناجات با خدا هم خیلی کمک کنندست

استغفار هفتاد بندی حضرت علی .. هر شب یکی دوت رو بخونی واقعا مسکن خوب و قوی هست 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
حدود سه سال ونیم میشهاره بی دلیل بدون خدافظی

این یهو و بی‌دلیل رفتن آدمو بیشتر داغون میکنه 

تو زنگ نزدی یا پیام ندادی بعدش ؟ 

کاش همه ی اینارو که الان گفتی براش مینوشتی 

شاید آرومتر میشدی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
این یهو و بی‌دلیل رفتن آدمو بیشتر داغون میکنه تو زنگ نزدی یا پیام ندادی بعدش ؟ کاش همه ی اینارو که ا ...

دقیقا همینکه بدون خدافظی رف منو نابود کرده

هر روز فکر وخیال که چیشد چرا رفت

ذهنم پر از چراهایی هس که هیچ جوابی براشون ندارم

اگر دلیل میگف خییییلی بهتر بود لاقل میدونستم 

نه من زنگ و پیام نزدم اصلا

اونم راهی برام نذاشت فک کنم پارسال بود یه بار خودش زنگ زد بعد گفتم چرا زدی گف اشتباه شد دستم خورد روش

وقتی اینو گف من باید چیکار میکردم

دقیقا همینکه بدون خدافظی رف منو نابود کردههر روز فکر وخیال که چیشد چرا رفتذهنم پر از چراهایی هس که ه ...

هنوزم دوسش داری؟ 

منم دقیقا یه همچین آدمی تو زندگیمه 

انقد در مقابلش ضعیفم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
هنوزم دوسش داری؟ منم دقیقا یه همچین آدمی تو زندگیمه انقد در مقابلش ضعیفم

حتی نمیتونم ترکش کنم 

منتظرم خودش بره و دکمه افمو بزنم