2777
2789
عنوان

دوست دارم بچم پسر بشه

175 بازدید | 31 پست

من یک دختر دارم وهیچ وقت نمیخوام بگم پسر بهتر از دخترمه ن اصلااا وابدا

اما یه تجربه خیلی دردناک دارم که پسرمو ازدست دارم الان اقدام کردم باز نمیدونم باردارم یانه اما انگار زخمه رو قلبم خصوصا اینکه پسرم مشکل داشته ودلم میخواد این ضعفو ازبین ببرم 

جلوی بقیه انگار ضایع شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم پسر و سالم باشه

ناشکری نمیکنم اما واقعا پسر بدرد نمیخوره پسرم که سه سالشه پیرم کرده واقعا عاجزم از کاراش رفتاراش

واقعا کم آوردم دگه برعکس دخترم ک انگار وجود نداره از بس ک ارومه

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

نمیدونم روز تخمک گزاریم بوده یانه روز سیزدهم وپونزدم فک کنم اقدام کردم

منم پسرمو بخاطر زایمان زودرس از دست دادم بعد اون خدا دوتا گل دختر بهم داده ولی کاش اونم زنده میموند همش حسرتشو میخورم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
انشالله به حق علی اصغر امام حسین پسر دار بشی واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم و پسر دار بشم

چه مشکلی باشه از خانم یا اقا چه هیچ مشکلی نباشه یسری راهکار و دارو هست برا زودتر باردار شدن دوس داشتی تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن