2777
2789
عنوان

معلم ابتدایی به پزشکی

175 بازدید | 18 پست

سلام دوستان رفیقم ۲۶ سالشه و معلم ابتدایی هست و میخواد کنکور تجربی بده و پزشک بشه اما میخواد از آموزش و پرورش انصراف نده آیا میشه بنظرتون ؟ 

مورد داشتین که یارو معلم ابتدایی باشد و از آموزش و پرورش انصراف هم نده و دانشجوی پزشکی باشه ؟

ممنونم که جواب بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

یعنی هم دانشجو پزشکی باشه هم سر کار باشه معلمی؟؟ 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
چرا رفته چیزی که متنفر بودهطفلی شاگردهاشیک معلم عقده ای دارن که داره جلز و ولز پزشکی را میزنه شرم ...

اکثر معلما به اینک دوباره کنکور بدن فکر میکنن منتهی دست و پاشون میبندن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چرا رفته چیزی که متنفر بودهطفلی شاگردهاشیک معلم عقده ای دارن که داره جلز و ولز پزشکی را میزنه شرم ...

الان من دبیر های زیادی دیدم که هم تدریس میکنن در مدارس و دانشجوی رشته پزشکی هستن

یعنی ماموریت تحصیلی بگیره؟؟ 

فک نکنم شامل ایشون بشه

اون مال وقتیه که طرف مثلا پرستاره و استخدامه میخاد بره پزشکی بخونه

بهش مأموریت تحصیلی میدن که حقوقش قطع نشه و راحت بره درسشو بخونه 

اما در مورد دوست شما فک نکنم چنین چیزی ممکن باشه

آموزش و پرورش کجا وزارت بهداشت کجا

اصن ربطی بهم ندارن 

بی زحمت میشه بگین چطوری که رفیقم از نگرانی در بیاد ؟

من شنیدم باید حتما مجوز داشته باشه از آموزش و پرورش اونا خودشون راهنمایی میکنن .‌ مثلا کلاس با ساعات درس تداخل نداشته باشه و اینا .

من شنیدم باید حتما مجوز داشته باشه از آموزش و پرورش اونا خودشون راهنمایی میکنن .‌ مثلا کلاس با ساعات ...

بله منم شنیدم ولی مورد دیدین این چنین چه معلم ابتدایی چه دبیر ؟