خیلی سخته گهداری ازشون؟؟؟ منم عاشق دوقلو ام (مجردم فعلا) ولی ب این فکر میکنم ی روزی اگه دوقلو بیارم نمیتونم از پسش بر بیام ن خواهر دارم ن مادر دارم کی میخواد یکم کمکم کنه هعییی
فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ وقت این حرف ونزن درکت میکنم ولی زندگی تو به هییییچ کسی مربوط نیست که بخواد سرزنش کنه اتفاقا سرتم ...
وایی از این مردم نفهم من میگم کاش قبل تجربه تلخم اینارو میفهمیدم میگفتم به شما چه مگه باید ازشما اجازه میگرفتم همونا که اخ واوخ میکردن الان بچه سووموباردارن
خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂