2777
2789
عنوان

بیاین عکس دوقلوهام قبل وبعد🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 99 پست

ماشالاااااااااا چ نااااااازن

خیلی سخته گهداری ازشون؟؟؟ منم عاشق دوقلو ام (مجردم فعلا) ولی ب این فکر میکنم ی روزی اگه دوقلو بیارم نمیتونم از پسش بر بیام ن خواهر دارم ن مادر دارم کی میخواد یکم کمکم کنه هعییی

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت این حرف ونزن درکت میکنم ولی زندگی تو به هییییچ کسی مربوط نیست که بخواد سرزنش کنه اتفاقا سرتم ...

والا کسی چیزی نمیگه شوهرم خسته ام کرده

خودم بدنم حال روحیم داغونه دیگه تحمل ندارم هی آیه ی یس بشنوم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
حس میکنم دخترت از این بانمکای شیرین زبونهماشالله خداحفظش کنه ایشالله غم ازشون دور باشه و همیشه لبشون ...

اره دخترم بامهره به قول ما جنوبیا

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
والا کسی چیزی نمیگه شوهرم خسته ام کردهخودم بدنم حال روحیم داغونه دیگه تحمل ندارم هی آیه ی یس بشنوم

به سلامتی زایمان کنی جنسیتشون چیه

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
من دوتا بچه دارم الان دوقلو باردارم چی میشد میداد خدا به کسایی که ندارنچقدر سرزنش بشنو دیکه خسته شدم

گفتم تاپیکامو بخون ولی از صفحه ۱۳به عقب هستن اونایی که مربوط به دوقلو هام بود

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
😂😂😂بگردم الهیمنم مجردم دوس دارم در اینده دوقلو دختر پسر داشته باشمچشای خودت رنگیه پسرت رنگی شده؟خ ...

چشمای پدر بزرگم این رنگی بود البته رنگی زیاد داریم

هیچ وقت این حرف ونزن درکت میکنم ولی زندگی تو به هییییچ کسی مربوط نیست که بخواد سرزنش کنه اتفاقا سرتم ...

وایی از این مردم نفهم من میگم کاش قبل تجربه تلخم اینارو میفهمیدم میگفتم به شما چه مگه باید ازشما اجازه میگرفتم همونا که اخ واوخ میکردن الان بچه سووموباردارن

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
ماشالاااااااااا چ نااااااازنخیلی سخته گهداری ازشون؟؟؟ منم عاشق دوقلو ام (مجردم فعلا) ولی ب این فکر م ...

خیلی سختهههه کلا از زندگی هیچی نمیفهمی تا دوسال اول حداقل

عزیزم برو تاپیکای منو بخون دیگه نمیگی این حرفو ای لال بشه زبون نیش داراین مردممن که باید ازدستشون می ...

تاپیکت رو خوندم عزیزم درکت میکنم نمیتونم تصور کنم که از دستشون هم بدم منم دوتا پسر دارم

جنسبت دوقلوهات چی بودن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی زایمان کنی جنسیتشون چیه

هنوز نمیدونم ولی ان تی یکیشو پسر گفت باشک

هفته ی بعدی میرم آنومالی

1
5
10
15
20
25
30
35
40