2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مال من اصلا اونقدر مشخص نیس یکسال گذشته

مال منم دقیقا زیر خط کش لباس زیر میفته. اصلا جایی نیست که دید داشته باشه. اپیلاسیون کارم بهم گفت چقدر بد جوش خورده عجیبه بعد یک سال هنوز تیره است. ذهنم درگیر شد.

مال منم دقیقا زیر خط کش لباس زیر میفته. اصلا جایی نیست که دید داشته باشه. اپیلاسیون کارم بهم گفت چقد ...

نه مال من خیلی خوب حوش خورده جیزی مشخص نیس ب هرحال بارم ب کسی مربوط نیس گلم ایندفه بهش بگو اونی ک مهمه پسند داره بقیه مهم نیستن

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نه مال من خیلی خوب حوش خورده جیزی مشخص نیس ب هرحال بارم ب کسی مربوط نیس گلم ایندفه بهش بگو اونی ک مه ...

درسته. شوهرم هم واقعا نه میبینه این چیزا رو نه براش مهمه. این جوریه بعد ۱۵ ماه. بهتر میشه؟

درسته. شوهرم هم واقعا نه میبینه این چیزا رو نه براش مهمه. این جوریه بعد ۱۵ ماه. بهتر میشه؟

این فک کنم بخیه رو بد زده گلم شما مقصر نیستی بعدم اهمیت نده ول کن حساس نشو

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

درسته مرسی❤️

عزیزم برای زایمان بعدیت برو پیش ی دکتر دیگه درستش میکنه

اینم کمرنگ میشه به مرور زیاد ریز نشو 

همه خانمها بعد زایمان دچار بحران نازیبایی اندام میشن 

هرکسی ی جور درگیر میشه 

من خودم تا بالای نافم ترک خورد تا یکسالم رنگش کبود بود ولی شوهرم اصلا انگار نمیدید 

من میگفتم مسخرش میومد الانم سفید شده ولی جاش هست دیگه ولی تا الانم خجالت میکشم ازشون درصورتیکه بقول معروف این خطا زیباترین خطای دنیاست که خیلیا آرزوشونه

عزیزم برای زایمان بعدیت برو پیش ی دکتر دیگه درستش میکنهاینم کمرنگ میشه به مرور زیاد ریز نشو همه خانم ...

بله حق با شماست. منم خیلی مشکل ندارم باهاش. زیر خط لباس زیر هم میفته و اصلا دید نداره. همسرم هم واقعا از اون مردای ایرادگیر نیست. اپیلاسیون کارم این جوری گفت حساس شدم یهو. میدونین من کلا از اون مدلا هستم که جای زخم هاشون لک میشه و خیلی دیر میره‌. دیگه هرچی زخمم عمیق تر باشه اثرش بدتر و بیشتر میمونه. حالا فعلا که چون بازم قصد بچه دار شدن دارم نمیخوام براش کاری بکنم. به قول شما برای بچه دوم به دکترم میگم یه فکری براش بکنه. ممنونم.