2777
2789
ن فداتشم من یاد میگیرم یادش میدم

بزرگترین اشتباهه مگه بچت مدرسه نمیره.دو سال دیگه شما هیچی بلد نیستی اونوقت چکار میکنی؟براش فیلم ریاضی دانلود کن بزار ببینه یاد بگیره خودش شما هم کنارش باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم بچم کلاس پنجمه ی چیزایی بلدم گسترده نویسیه کسر و میخواد

کاش اگه چیزی بلدین بگید من تازه تصادف کردم مغزم زیاد کار نمیکنه دخترمم چون چند روزی مربض بود نرفته بود زمانی ک هم رفت معلم توضیح داده ولی درست یاد نگرفته 

منم دخترم پنجمه بهش ظلم نکن روز به روز درسش سخت تر میشه شما میمونی توش دوسال دیگه بگو حواستو به معلم ...

من هیچوقت تو‌درساش کمکش نمیکنم یا خودم حل نمیکنم سعی میکنم بسپارم ب خودش ولی چون مریض بود زیاد نتونست توجه کنه اول خودم یاد میگیرم بعد بهش یاد میدم ،حتی شده ب من میگه مامان تو بهتر از معلم یاد میدی