فن_فسنجون مدیر عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 5648 عنوان ازدواجی ترین پسر ها برای کدوم شهرن🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 86 پست به نسبت فرهنگ و عقاید کدوم شهر پسر های ازدواجی تری دارن ؟حالا بعضی شهرا هم هستن تمایل به ازدواجشون بالاست ولی با همشهری یا آشنا یا فامیل فقط ازدواج میکنن نه غیر خودیاز شناخت و تجربتون بگید جنوبیا شمالیا مرکزی لر ترک بلوچ فارس عرب کورد...؟😁 1404/08/09 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هناسه۱۳۷۳ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 5483 چه جالب من کورد سقز و سنندج رو دیدم مجرد سن بالا زیاد داشتن ولی کورد ها وفادار صادق هستن دقیقااااا سقزی ام و برعکسسسسه این جریان😂😂😂😂😂شدیدااااا پسرامون گل سرسبدن😌😁
فن_فسنجون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 5648 ترکا اکثرا ازدواجین یعنی اینطوری نیستن بازیت بدن اگه قصدشون جدی باشه میگن .... البته بگم این چیزی هس ... آره پسراشون وقتی به قصد ازدواج یا سرگرمی میان جلو راحت نیتشونو نشون میدن تکلیف میاد دستت
فن_فسنجون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 5648 اصفهان تهران یزد و شمال کشور میدونم زیاد ازدواجی نیستن فکر میکردم یزد چون مذهبیه ازدواجین
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1113 عه قم😂😂واقعا مردم قم مذهبی هستن درست؟ خییلی وقته نرفتم.ولی بخاطر جوی که وجود داره به نظرم آره.خب اکثر روحانیون،بچه هاشون رو زود مزدوج میکنند.من خودم اونجایی نیستم. همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
فن_فسنجون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 5648 قطعا جنوب 😂بیا سمت ما😂 ولله میترسم غریبه دوست نداشته باشید وگرنه چمدونم رو بستم مخصوصا عرب پولدار. باشه😂
خود_ماهرو عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 4004 فکر میکردم یزد چون مذهبیه ازدواجین اصفهان میدونم نیستن اکثرا سن بالا ازدواج میکنن تهران ک هیچی گرچه همون نکنن بهتره چون آمار طلاق هم زیادتر تو تهران نسبت ب شوهرای دیگ گویا تهرانیا ن ازدواجی ان ن زن نگه دار 💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.
فن_فسنجون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 5648 دقیقااااا سقزی ام و برعکسسسسه این جریان😂😂😂😂😂شدیدااااا پسرامون گل سرسبدن😌😁 جدیبی سقزییی .دخترای سقز و سنندج خیلی داف و خوشگلن اووفففواقعا سهر باکلاسی دارید
maha_abd عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 1452 ولله میترسم غریبه دوست نداشته باشید وگرنه چمدونم رو بستم مخصوصا عرب پولدار. باشه😂 اتفاقا ما غریبه پرستیم بیا 😂 (دختر آبادانی.عربیه)😎🇧🇷
فن_فسنجون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 5648 اصفهان میدونم نیستن اکثرا سن بالا ازدواج میکنن تهران ک هیچی گرچه همون نکنن بهتره چون آمار طلاق هم زی ... آره توی تهران خیانت و طلاق زیاده تعهد پایین اومده
فن_فسنجون مدیر استارتر عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 5648 اتفاقا ما غریبه پرستیم بیا 😂 دارم میام منو به مامان پسرا معرفی کنیاااا 😂😂 پولدار باشههه
هناسه۱۳۷۳ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 5483 جدیبی سقزییی .دخترای سقز و سنندج خیلی داف و خوشگلن اووفففواقعا سهر باکلاسی دارید آره عزیزم 😅ممنونم عزیزم نظر لطفته ...خجالتم نده گلم محبت داری شما به ما❤️😘