2777
2789

من خودم پسرم 

با توجه به وضعیت جامعه و این همه مزاحمت و دزدی ، لازم دونستم این پست رو بزارم که اگه خدابی نکرده تو این شرایط قرار گرفتین استفاده کنید

اول از همه ی حساس ترین نقاط بدن مثل چشم ها، فک و کشاله ي ران را هدف بگیرید. اما بدن نقاط حساس دیگری هم دارد کـه در آنجا پایانه هاي عصبی و اندام هاي داخلی بدلیل نبود استخوان، بدون محافظ هستند. بخاطر داشته باشید کـه ضربه بـه این نقاط میتواند منجر بـه صدماتی جدی و حتی مرگ شود. بنابر این فقط در صورتی از آنها استفاده کنید کـه واقعا در خطر باشید.

عصب سیاتیک

محل قرارگیری این عصب میان کشاله ي ران و زانو روی خط میانی عضلات داخلی ران اسـت. یک ضربه ي محکم زانو بـه این نقطه منجر بـه درد شدید، شوک، سرگیجه و ناتوانی در حرکت دادن پا بطور موقت خواهد شد.

فک

با کف دست بـه فک شخص مهاجم ضربه بزنید. این ضربه می‌تواند وی را موقتاً بیهوش کند. در اثر این ضربه، سر با چنان شدتی میچرخد کـه مغز بـه معنای واقعی کلمه تکان می‌خورد.

عضله جلو بازو

یک ضربه بـه عضله ي جلو بازو درد شدیدی ایجاد و دست را موقتاً فلج می‌کند. گاهی هم این ضربه باعث سستی غیر ارادی انگشتان دست می‌شود کـه بـه وسیله ي آن می‌توانید مشت و چنگ شخص مهاجم را شل کنید.

چشم ها

یک ضربه بـه چشم ها یا فشار دادن محکم هردو چشم میتواند شخص را برای همیشه نابینا کند. اما اندکی فشار هم کفایت میکند و با اینکار از چشم ها اشک جاری میشود

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

مرسی از آموزش عالی بود

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم یاد بگیرین

تلاش میکنیم امتحان میکنیم شد شد نشد اون دنیا هست برامون🤣

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ضربه محکم زدن به سمت گیجگاهی سر هم خوبه

بله

همینا رو یاد بگیرین خوبه

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

امیدوارم برا مردا هم بنویسی که چه غلطی کنن که زن ها توی خطر نباشن

ببخشید

تلاش میکنیم امتحان میکنیم شد شد نشد اون دنیا هست برامون🤣

انشالله که به دردتون بخوره