خانوما من پونزده سالمه و بیماری قلبی دارم هزینه قرصام زیاده و بابام کارگره و تو روستا زندگی میکنیم واقعا هزینه دوا درمون من سنگینه الان فردا اکو و نوار قلب دارم هزینه اشو ندارم باید برم چه سازمانی،،؟از کجا خیر پیدا کنم؟بجز کمیته امداد
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
متاسفانه هیچکسکمک نمیکنه من از بس رفتم اومدم فقط وقت هدر میدن بیماری قلبی داره شوهرم و توی یه اتاق خرابه اجاره نشستیم گاهی پیش میاد نون هم نباشه بخوریم اما هیچکدوم نیومدم تحقیق یا ببینن بررسی کنن
تو گوگل بزن..خیریه التیام رو دانشجوهای دانشگاه ایران اداره میکنن الان مستقل شده .فعالیت اصلیشون درمان و کمک به بیماری نیازمنده.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷