خانوما من پونزده سالمه و بیماری قلبی دارم هزینه قرصام زیاده و بابام کارگره و تو روستا زندگی میکنیم واقعا هزینه دوا درمون من سنگینه الان فردا اکو و نوار قلب دارم هزینه اشو ندارم باید برم چه سازمانی،،؟از کجا خیر پیدا کنم؟بجز کمیته امداد
کی گفته کمک نمیکنن.تو چند ثانیه اینجوری نتیجه گرفتی.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
اینجا خیلی چیزا میگن.شما مدارکو بفرستی و تشخیص بدن کمک میکنن.برا هر مددجو گروه تشکیل میدن و هر ماه مبلغی رو اعضا واریز میکنن تا پایاندرمان
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
من اسکرین گرفتم و عکسشو گذاشتم برو مطالعه کن.در موردشون.