2777
2789
عنوان

دوس پسر بی غیرت

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 25 پست

طرف هنو درسش تموم نشده میخوای ازش شوهر در بیاری؟ والا شوهر ما با درامد خوب امد مارو گرفت توی این گرونی داریم تو فشار مالی میزایییم.

نیتش مهم نیست این ادم اماده ی ازدواج نیست

یه نصیحت خاهرانه بهت بکنم ..به ایناها زیاد دل نبند وخیلی خودتو وابسته نکن من چون کسیو نداشتم خودمو بدبخت کردم بایه ادم بیخیالو بی مسئولیت هرروز دارم خون دل میخورم ..از رفیق بازیاش ازاینکه ازخونه مادرش تکون نمیخوره ازاینکه ذره ای بفکر زندگیو آیندش نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک میگم بهت 

این براش مهم نیستی و محض سرگرمی باهات

ایناام ک میگن مگ دوس پسر فلان میشه و غیرتی میشه رو ول کن چون اتفاقا پارتنر اگ آدمو بخواد روش حساسه 

اگ قصدش جدی باشه مشخصه ک مهمه براش 

مگر اینک مهم نباشه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

چقد پدصگه😐

بزن دهنش پرتش کن تو لیست سیاه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

رک میگم بهت این براش مهم نیستی و محض سرگرمی باهاتایناام ک میگن مگ دوس پسر فلان میشه و غیرتی میشه رو ...

اون اوایل بشدت براش مهم بود اینقد بش چسبیدم عوض شد همش تقصیر خودمه مث چسب بهش چسبیدم

ولی اون منو انداخت تو فکر ازدواج اینقد اصرار به ازدواج کرد منو عاشق خودش کرد😭💔من چیکار کنم حال روح ...

تو همین سایت اونقدر دیدم دخترایی که دقیقا همین مشکل تو رو داشتن و خب این یه بازی روانی اینجور پسراست و سواستفاده روانی عاطفی یا هرچی دیگه و عقده‌این و ادم درستی نیستن واقعا 

باید حذف شون کنی چون چیزی جز بلاتکلیفی نصیبت نمی‌کنن 

تو همین سایت اونقدر دیدم دخترایی که دقیقا همین مشکل تو رو داشتن و خب این یه بازی روانی اینجور پسراست ...

باورت نمیشه جوری رفتار میکرد میگفتم بهترین پسر جهان سهم من شده اون اصرار به ازدواج داشت اصرار به دیدار چقد تلاش میکرد بدستم بیاره یهو عوض شد... چون چن بار کات کردم هی رفتم منت کشی خودم

باورت نمیشه جوری رفتار میکرد میگفتم بهترین پسر جهان سهم من شده اون اصرار به ازدواج داشت اصرار به دید ...

عوضش دیگه این مدل بازی و ترفند هاشو یاد گرفتی و دیگه چه با این چه با پسرای دیگه گول شونو نمی‌خوری گور باباش.....

عوضش دیگه این مدل بازی و ترفند هاشو یاد گرفتی و دیگه چه با این چه با پسرای دیگه گول شونو نمی‌خوری گو ...

💔مرسی از کمکت 

من حتی به عنوان دوس پسرمم به زور قبولش کردم اینقد به من مبحت کرده دوس دارم باهاش ازدواج کنم اصلا روانی کرده منو بشدت وابسته شدم