2777
2789

خستم بخدا حاملم همیشه تنهام تا بعداظهر سرکاره بعد میره میچرخه بعد روزای زوج باشگاهه ۹ میاد شام میخوره میخوابه 

روزایی ک میدونن باشگاه نیست این خواهر و اون خواهر میان خونه باباشون طبقه پایینمون ب اینم میگن این بی عرضه و ترسوام میره پیششون تا ۱۲ نمیاد بعد پیش منه ده میخوابه 

اوناهم بی درکن دقیق میدونن چ شبایی خونس میان بهش میگن میره همش تنهام تو خونه 

متنفرم ازش دلم برا بچه میسوزه وگرنه یه دعوا و خودزنی حسابی باهاش میکنم و دیگه تموم

هزار بارم راجب این موضوع حرف زدم باهاش ولی انگار با دیوارم

میتونستم انتخابای بهتری داشته باشم لعنت ب هرچی عشق و عاشقیه❤️‍🩹

الانم اونجاس موندم اومد چ رفتاری کنم

خب چرا نمیری پایین ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور من چند بار رک حرفمو زدم و شدم آدم بده این باز از قبل باهاشون بهتر رفتار کرد جوری ک بامن قهر بود ...

هعی بابا چی بگم فقط بلدن فتنه بندازن تو زندگی عروسو پسرشون.باید یکاری کنی نری بیای

نمیتونم بشینم اذیتم قلیون میکشن بچه هاشون مریضن منم میگیرم

پس خانواده ت رو در جریان بگذار یا خودت رو بنداز به لک بینی و خونریزی و با دکتر هماهنگ کن کاری کن که از کنارت جم نخوره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزیزم من خیلی خیلی درکت میکنم انشالله خداخانواده شوهر رو لعنت کنهمنم باردارم و قهر اومدم خونه پدرم ا ...

هیچوقت این دوران و ک زهرمارم کردو یادم نمیره و حلال نمیکنم