2777
2789
عنوان

امشبم اصرار کرد بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 46 پست

جواهرجان شوهرت یک بیماره و رفتاراش در محدوده بیماریشه

کاملا با خودش درگیره

بعد از اون خشونت و عصبانیت و فضای پرتنشی که داشتین الان که از اون فضا کمی گذشته و آروم شده احساساتش فرصت بروز پیدا کرده

دلتنگت شده به یاد عشقی که بینتون بوده

از طرفی با افکار مسمومشم درگیره و توی رفتاراش نوسان و رفت و برگشت داره

واقعا خیلی وضعیت وحشتناک و زجرآوریه وقتی اینجوری با خودت درگیر و بلاتکلیف باشی

شوهرت بیشتر از اینکه مستحق خشم تو باشه مستحق دلسوزی توئه جواهر چون واقعا خیلی مریضه

اما از طرفی بهت حق میدم بخوای جونتو برداری و بری و نخوای واسش دلسوزی کنی

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
جواهرجان شوهرت یک بیماره و رفتاراش در محدوده بیماریشهکاملا با خودش درگیرهبعد از اون خشونت و عصبانیت ...

قبلا جواهر کلیییی براش دلسوزی کرده 

میدونی قبلا که جواهر رو میزد جواهر چیکار میکرد؟؟ میرفت دستاش رو می‌بوسید!‌ میرفت بغلش میکرد 

در این حد صبوری کرده و از خودش گذشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری.دل آدم بشکنه دیگه نمیشه درستش کرد ولی حاضر جوابی نکن...شما باهم حرف هم نمیزنید بیشتر شما خو ...

من دیگه رد دادم...

اصلا حاضر جواب نبودم 

ولی الان راحت فحشش میدم 

احمق روانی اصلا نمیفهمم عکس پدر مادر ش رو چرا ترکوند حالا .

جواهرجان به فکر خودت باش جوابشو نده دوباره دیوونه میشه ها

کاریش ندارم دیگه

اون چند روز اول خیلی فحشش دادم و...

الان اصلا حالشو ندارم

ولی دیگه هی اومد گیر داد که پاشو بریم بیرون و...

جوابشو دادم 

جواهرجان شوهرت یک بیماره و رفتاراش در محدوده بیماریشهکاملا با خودش درگیرهبعد از اون خشونت و عصبانیت ...

من خیلییییییی بهش فرصت دادم خیلی بهش حق دادم..

تمام مدت هر چی گفت گفتم چشم به هر چیزی که گفت تن دادم که خیالش  راحت باشه 

تمام مدت خودم رو مقصر دونستم به خاطر گذشته ها و به اون حق دادم 

دیگه صبرم تموم شده

قبلا جواهر کلیییی براش دلسوزی کرده میدونی قبلا که جواهر رو میزد جواهر چیکار میکرد؟؟ میرفت دستاش رو م ...

😔😔😔😔

دیگه تصورشم نمیتونم کنم که هیییچ وقت بتونم دست هاشو ببوسم . 

وای من حتی پاهاشو میبوسیدم  پاشو میزاشتم روی چشمام 

شوهرت مشکل روانی داره حتما حتما باید درمان بشه  وگرنه تورو هم روانی میکنه

یه بازی روانی راه انداخته تورو هم توش اسیر کرده 

شوهر منم سختگیره تنهایی نرم بیرون یا دوست و رفیق نداشته باشم اما چیزایی که از شوهرت خوندم واقعا مریضه. 

ببین اگه نیخوای باهاش ادامه بدی حتما باید بره زیر نظر روانشنای 

اگرم نه تا وضعیت از اینی که عست بدتر نشده اقدام کن وگرنه تا چند سال دیگه نابودت میکنه 

این از علاقه ی زیادش به تو و ترس از دست دادنت داره به جنون میرسه. 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

شوهرت مشکل روانی داره حتما حتما باید درمان بشه وگرنه تورو هم روانی میکنهیه بازی روانی راه انداخته ت ...

یه سگ گه اخلاقه

همون اولم ک میدونستم هاره

من حتی حاضر بودم هیچ جا نرم تنهایی و فقط با خودش برم

ولی موضوع فقط این نیست خیلی چیزای دیگه و کتک زدن و ....   اینا هم هست 

حتما اقدام کن

چقدر تاپیک های اولت قشنگه آدم لذت میبره موندم چرا اینجوری شد

برات دعا میکنم هرچه زودتر زندگیت درست بشه 

از خدا نا امید نشو خیلی بزرگه 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

😔😔😔😔دیگه تصورشم نمیتونم کنم که هیییچ وقت بتونم دست هاشو ببوسم . وای من حتی پاهاشو میبوسیدم پاشو ...

برای همین هار شده

🥺🥺🥺 عزیزم همین که الان به فکر افتادی خودش خیلی ارزش داره