2777
2789
عنوان

مگه فقط باید از طریق درس موفق بشه ادم❗️❗️❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مثلا بدون درس خواندن میخوای چیکار کنی 🙄🙄با وضع فعلی تنها راه نجات همین درس هست الان کی روش می ...

من و برادرم و هممون فوق لیسانسیم به کجا رسیدیم بعد برادر شوهرم که زیر دیپلم، بهترین تهویه من، شهرشون ،توی ارتش .. ببین همیشه نمیشه گفت درس به موفقیت وصلت میکنه....اصلا اینجور نیست خودمون رو گول نزنیم.. بعدشم مگه بخاطر دیگران درس میخونی که روت بشه یا نشه.. جوری زندگی باید کنی که خودت رلضی باشی و خوشحال نه دیگران.. دیگران کین

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
من و برادرم و هممون فوق لیسانسیم به کجا رسیدیم بعد برادر شوهرم که زیر دیپلم، بهترین تهویه من، شهرشون ...

الان دیگه مثل قدیم نیست هر جا بری همه فوق لیسانس و دکترا دارن بعد من بگم دیپلم اصلا چنین چیزی امکان نداره شاید با درس به اون چیزی که می خوایم نرسیم ولی حداقل دیگه جلو بقیه خجالت نمی کشیم  در ضمن بالاخره با درس خواندن مطمعن هستی یک شغلی پیدا می‌کنی 😐 این طوری تو خونه بشینی و درس نخونی که چی بشه مثلا حالا یک سری ها میگن آرایشگری و ...فلان ولی بنظرم اینا در کنار اون دانشگاه می شه یک حرفه دیگه هم دنبال کرد که پرستیژ هم داشته باشی

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

الان دیگه مثل قدیم نیست هر جا بری همه فوق لیسانس و دکترا دارن بعد من بگم دیپلم اصلا چنین چیزی امکان ...

هرکس یک نظری داره.. و میتونه برای خودش تصمیم بگیره.من درس خوندم و اگه برگزدم عقب نمیخونم.تو درس رو میخونی برای اینکه شغل و درامد داشته باشی از راههای دیگه هم میشه این درامد رو داشته باشی.. و به نظرم پرستیژ به سواد دانشگاهی نیست‌. یکی مثل شما حرف دیگران براش مهم و اگه خلاف دیدگاهشون باشه خجالت زده میشی یکی عین من اصلا برام مهم نیست که دیگران چی میخوان بگن.. من کل خاندان پدریم زیر فوق نداریم حتی یکنفرمون هم روی مدرک تحصیلیش سرکار نیست هرکدوم شغلشون ربطی به رشتشون نداره.. مثلا پسر عموس من فوق لیسانس شیمی اما رفت یک مدت پیش یکنفر  کار کردکابینت سازی الان برو ببین چه درامدی داره و چه چیزهای شیکی درست میکنه .. پس الکی خودمون رو‌گول نزنیم که فقط بادرس میشه موفق بود و خجالت زده نبود

هرکس یک نظری داره.. و میتونه برای خودش تصمیم بگیره.من درس خوندم و اگه برگزدم عقب نمیخونم.تو درس رو م ...

حرف دیگران نه الان جو ۹۰ درصد جامعه همین هست هر جا بری میپرسن تحصیلات چی هست آدم عاقل تو این دوره هر جوری شده یک فوق لیسانس رو می گیره بعد یک حرفه دیگه هم ادامه میده در کنارش الان شما هم خودتون گفتید خب پسر عمو هم فوق گرفت هم یک حرفه دیگه ادامه داد 

حرف دیگران نه الان جو ۹۰ درصد جامعه همین هست هر جا بری میپرسن تحصیلات چی هست آدم عاقل تو این دوره هر ...

اون درس خوند پشیمونم هست که خوند ،خوند بلکه شغل خوبی داشته باشه دید نهه باید فقط قابش کنه..دوره ای هم شده که دیگه کسی نمیپرسه مدرکت چیه همه میگن درامدت چقدر

اون درس خوند پشیمونم هست که خوند ،خوند بلکه شغل خوبی داشته باشه دید نهه باید فقط قابش کنه..دوره ای ه ...

والا مامان من که خوند مدیریت مالی الان هم تو بانک کار می کنه خیلی ها دیدم با درس خواندن به خیلی جاها رسیدن 

درآمد و پرستیژ جفتش مهم هست 

۱۹ عزیزم چطور

یه سری چیزا با پولم حل نمیشه .من شرایط زندگیم جوری بوده که بی پولی رو زیادتجربه کردم ولی اون زمانایی که پول نداشتم و دلم به چیزای دیگه خوش بوده قابل مقایسه با وقتایی که پول داشتم ولی خوشحال نبودم نیست.پول مهمه ها ولی پولدارترین آدم دنیا هم باشی حالت بد باشه انگار نداری

دوست من همینطوری شعار میداد مدرسه رفت رشته فنی خوند واسه وسایلش یه عااااالمههههههه خرج گذاشت رو دست خانواده تهش دیپلم نگرفت رفت کلاس زبان گفت می خوام تیچر زبان بشم رفت دستیار دندون پزشک شد صبح تا شب با چص تومن حقوق گفت خسته شم چه می دونم هزار تا چیز دیگه هم بود الان فهمیده واسه کار درست و حسابی مدرک باید داشته باشه یا اگر هنر داره می خواد کسب و کار بزنه تو بازار الان سرمایه نیاز داره و حمایت خانواده 

یه سری چیزا با پولم حل نمیشه .من شرایط زندگیم جوری بوده که بی پولی رو زیادتجربه کردم ولی اون زمانایی ...

خب دیگه پول هم مهم هست الان توقع داری با این شرایط بدون پول من خوشحال باشم اصلا منطقی نیست  وقتی نتونی حتی خرج خودت رو در بیاری