2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه قصدت کنکور ارشده بخری بهتره چون هر روز گرون تر میشه اگه نه که میتونی دست دوم بخری یا امانت بگیری یا از کانالا مختلف دنبال پی دی افش بگردی

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

کنکور ارشد ، و همچنین دو ترم هم با این کتاب سرو کار داریم

چه دانشگاهی میری؟

مگه جزوه نمیدن

آخه کتاب هیلگارد یه کتاب مرجع هست صفحات آ۴ و بالای ۱۰۰۰ صفحه من دارم کتابشو ولی صرفا خریدم برای اینکه توی کتابخونه م باشه و هر از گاهی مطالعه میکنم ولی برای دانشگاه فکر نکنم لازم باشه

چه دانشگاهی میری؟مگه جزوه نمیدنآخه کتاب هیلگارد یه کتاب مرجع هست صفحات آ۴ و بالای ۱۰۰۰ صفحه من دارم ...

چرا جزوه میدن ، اما من میخواستم ببینم اگر کتابش واقعا لازم میشه بخرمش دست دومش که قیمتش مناسبه که بعد هم گرون نشه هم اینکه اگر زیاد لازم میشه هعی نخوام امانت بگیرم. نمیدونستم چه کنم.

چرا جزوه میدن ، اما من میخواستم ببینم اگر کتابش واقعا لازم میشه بخرمش دست دومش که قیمتش مناسبه که بع ...

کتاب خوبیه

اطلاعات روانشناسی عمومی رو بالا میبره و همیشه دم دستت هست که یه مطالعه ای داشته باشی که کلیت مطالب رو فراموش نکنی اگه میتونی برای کتابخونه ت بگیر 

روانشناسی رشد لورا برک رو بگیرروانشناسی بالینی دکتر شاملوآمار در روانشناسی علی دلاور +یه سری کتاب دی ...

خیلییی لطف کردید. یه سوال داشتم ، ضریب منابع ارشد با توجه به گرایشی که میخوایم انتخاب کنیم متفاوت میشه؟ یا نه مثل کنکور سراسری فرقی نداره؟

خیلییی لطف کردید. یه سوال داشتم ، ضریب منابع ارشد با توجه به گرایشی که میخوایم انتخاب کنیم متفاوت می ...

بله فرق داره

زبان برای همه شون ۳ هست

بستگی به گرایشی که میخوای بخونی منابع فرق داره 

مثلا ببرای بالینی سوالات روانشناسی بالینی ضریب ۳  داره در حالیکه برای گرایش عمومی اصلا سوالات بالینی رو نباید جواب بدی و سوالات روانشناسی عمومی ضریب ۳ داره

علم النفس برای اکثر گرایشها ضریب ۱ داره و ...