2777
2789
عنوان

مرگ پدر😭😭😭

114 بازدید | 14 پست

بابام مرده اصن حالم خوب نیست همش یاد یسری رفتار ریزم شدم که باش بد بوده جیگرم میسوزه میگم چرا این حرفو زدم باهاش چرا این رفتارو کردم امروز خیلی داغونمم😪😭 دلم انگار شور میره در کنارشم قلبم می سوزه😭😭😭😭پشت کنکورم تموم دوستام دارن درس می خونن اروم نمیشم اصن دوماهه بابام مرده😭😭 خیلی دوسش داشتم اونم واقعا خیلی دوسم داشت ارزو داشت خوشخبت شم عروسیمو به بینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت ک بابات خوب بود 

من که مرده نفرینش میکنم‌که با پدری نکردن نابودم کرد:(

و باید تاوان کار اشتباه اونو هعی پس بدم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

سر مزارش که میری ازش عذرخواهی کن بابات بخشیده مطمئن باش 

اینم یادت باشه مرگ پایان نیست روحش میاد بهت سر میزنه مخصوصا پنج شنبه ها براش قرآن بخون عزیزم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم🥺🤲🏻🌹

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 🤎 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🤍 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻خدا راه درست رو بزاره جلوت ولی بنظرم زندگی یک باره و هیچ کسی حق شکستن دل تو نداره ناراحت هم نشو روحش شاد تنها کاری که میتونی براش کنی صلوات بفرست اونم زیاد روحش شاد جاش بهشت ابدی باشه 🤲🏻🦋😭😞🖤

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

[QUOTE=400014032]خوشبحالت ک بابات خوب بود من که مرده نفرینش میکنم‌که با پدری نکردن نابودم کرد:( و ب ...

خیلی جون بود

کل زندگیش اشتباه کرد

و آبرو ریزی

پدری نکرد

و حسرت ی زندگی با عزت و تا ابد رو دلم گذاشت نتونستم ببخشمش

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خیلی جون بودکل زندگیش اشتباه کردو آبرو ریزیپدری نکردو حسرت ی زندگی با عزت و تا ابد رو دلم گذاشت نتون ...

هر چی باشه پدرت بوده من بابام رفته بود با ماشينش بار ببره تصادف کرد جوون بود خیلی منو دوس داشت😪😪😭😭

هر چی باشه پدرت بوده من بابام رفته بود با ماشينش بار ببره تصادف کرد جوون بود خیلی منو دوس داشت😪😪😭 ...

خدا رحمتش کنه

نه من تا خوشبخت نشم

ابدا ببخشمش

زندگیم‌سیاه شد